Ahahahh.
Kesinlikle yatır yaparlar.
Adam herkesin bildiği birşeyi söylemiş😂
Neticede hafta sonu daha çok konuşulur ve pazarteside saldırı olur orda patlatırlarmı mayınları bilmem😂
Printable View
Şu anda mayın koymanın zamanı değil bence. Mayın koyacak varsa da 3 dolara koysun :)
Dün deneme için tavana alış yazdım. Teknosa 1-2 saat bekledikten sonra geldi. Turcas gelmedi.
Dedenin YouTube kanalını hatim ettim. Bu iş burada kalmaz gibi geliyor bana. Biraz daha dede izlersem Investing sohbetlerindeki gibi hissemize sahip çıkalım arkadaşlar demeye başlayacağım :)
Şaka bir yana, bu yükseliş dede kaynaklı mı algoritma kaynaklı mı bilmiyorum, takastan aracı kurum dağılımından çok anlamıyorum. Ancak dede 10 katla 50 katla 100 katla kafayı bozmuş, öyle %10-20 yükseldi diye satacak biri değil. %50 %100 primleri beğenmiyor adam. Büyük şirketler gitse gitse %50 %100 gider, ne yapayım ben onu diyor, bana 20 kat lazım 50 kat lazım diyor :)
Dede 1-2 yıl önceki videolarında 90bini 10trilyon yaptım diyor. Bu yılki videolarında 90bini 18trilyon yaptım diyor. 30 yıllık borsacıymış. Ancak onun şansı sanki daha çok pandemi rallisi olmuş gibi. XTUMY'nin uçtuğu dönemde parayı katlamış olabilir çünkü hep öyle şirketlerden bahsediyor.
Dün kredi notumuz düşürülmüş..
Dün borsa bir anda tepetaklak geldi
Haberi almışlar çakallar
Esas sıkıntı dolarda patlak verecek bazıları 50 60 diyor.eylulde büyük ödemeler varmış ekonomistlerin yalancısıyım
Hatta yazın dolar gevsemei gerekirken düşmüyor gibi ifadeleri var atillla Yeşilada galiba
Bu şekilde bir dalgalanma olursa büyük sıkıntılar oluşur reel ekonomide
Olursa petrolun litresi de 60 olur.
Trcas tupras vb enerji şirketleri uçar ama diğer sektörler ne olur bilmiyorum?
Yani bu kış çok büyük sıkıntıyla karşı karşıyayiz
Ytd
Borsacı dede istisna
Söylediği dar hisseler on yirmi misli gidiyor
Ama
Halkın çoğunluğu para kaybetti hatta intihar edenler bile var
Onun kazanması şu şekilde olabilir
Spekin sevdiği adamdır birlikte hareket etmiştir.al demişler almış sat demişler satmıştır
Ama size şunu söyleyeyim dar hisselerden hangisi olursa olsun sizde 1 lot dahi olsun siz satmadiktan sonra bir birim dahi goturmezlerrrrrr
Buraya yazayım da herkesin bildiği bir şey vardır sen satarsın iki gün demez hisse üç beş tavan çeker.bu şudur ki seni bekliyorlardir senin hesap boşalınca tavana kilitler.
Yani sen ölünceye kadar beklesen bile goturmezler.
Öyle olsaydı konya vb büyük bedelsiz hisswlri durmadan tavan kilitlerdi.herkes bir lot dahi alsa tavan çözülmezdi
Trcas da üç tavan hakkı var bana göre biri bozuldu ikincisi bozulmadi üçüncü yani sali günü bozar artık
Ytd
ortaklar, esas faaliyet karında zarar var. Bu kadar kar nereden gelmiş görebilen varmı? Duran varık satışımı yapılmış? Benmi yaşlandımda bilanço okuyamıyorum acaba?