Öyle dağıldı ki hisse herhangi bir seviyeden tepki veremiyor artık 30-40 bin lotlar çok kolay set olmaya başladı,negatif ayrisma devam ediyor ne yazık ki
Printable View
Öyle dağıldı ki hisse herhangi bir seviyeden tepki veremiyor artık 30-40 bin lotlar çok kolay set olmaya başladı,negatif ayrisma devam ediyor ne yazık ki
Sabah yazdık öğlen sürdü gene mal sahibi yaptı milleti döküldüğü yere geldi,böyle yapa yapa ne olacak bakalım
Siradan bir kagit oldu.Beklenti bitti..belkide istedikleri buydu dokmek icin ama islem hacimleride dokuluyor!
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben işlem hacimlerinde 8bin puan barajında bir borsada zayıflamanın sürekli olduğunu düşünmüyorum. Biraz vade başlangıcı etkisiyle maliyetlenmelirn çok yukarda kalması birleşti,buralardan hafif hacim artışları da var, ismen in esas faaliyet kârında hacim geliri biraz arkalara gitmeye başladı
Dayak yemedigimiz seans yok tarihi tersten yazıyoruz
Bıktirma seanslari...Arada bir alirsa satis firsati...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
35 e degdik çok şükür bence dipleri 35-36 demiştim bilanço akşamı, bizim dezavantajımiz bu düşüşte borsanın pozitif seyretmesi oldu, bugünkü negatiflik biraz daha aşağılarda fiyatlamamiza neden olabilir umarım ky olarak da dirençli durabiliriz 40 dan 38 den satmadigimizi 34-35 lerden bırakmak da çok mantıklı değil
Bu nasıl dipsiz çukur ya böyle