Demekki Türkişin açıkladığı rakamdan 5000 aşağısı :yes:
Printable View
Şöyle kanallara bir göz atıyorum,yalama yalaka kanalları ayrı telden,muhalefet ayrı telden çalıyor...ama muhalefetin deyimlere doğruları söyleme yönünde,ama yalaka,yalamacılar gerçekten uzak haberlere devam ediyor.
Aslında her şey bitmiş, uzatmalar oynanıyor, insanların bu kadar acı çektiği bu kadar isyan ettiği bir dönem görmemiştim.
Ziraat mühendisi bir arkadaşla görüştüm bugün, 5 tane zirai ilaç üreten firmanın iflas ettiğini söyledi.
Ne desek boş, bu düzen sürdükçe acı katlanılmaz boyutlara ulaşacak.!
Bunlar hep tesadüf!!! Çerçeve yapılıp asılacak bir tablo, her taraftan yiyin bitirin, kimse doyuramaz bunları..
https://pbs.twimg.com/media/GfLH5E5W...jpg&name=large
9765 kapatan borsa-VİOP açılışı yatay,altının onsu sabit 2600-bitcoin 96 000 üstünde-brent petrolü 72.
İktidar anlatırken ağzından bal damlıyor sanırsın,neymiş aile,çocuk çoluk,kadınlarımızı biz gözetiyoruz diyorlar,peki sorarlar istanbul sözleşmesini neden kaldırdınız ???...mesliste sorulan sorulara cevap veremiyorlar kaçak cevap veriyorlar,hala 4 ay geçmiş narin olayı çözülmedi ?bunlar bilinenler ya bilinmeyenler !!!,bu iktidar güvensizdir yıllarca belirttik,eşbob görevi yapanlardan birşey beklenmez,hele hukuk hep guguk,çocuğun rızsıylan olmuş,bir kereden bir şey olmaz,ensar vakfında oğlan çocukların ırzına geçme olayları,diyanet başkanının 6 yaş kız çocuğu ile evlenmek caizdir deyimleri uzar gider,bide terör odaklı hainlerin ışıd gibi salı verilme olayı vardı dimi,valla moralim bozuluyor,sanki duvara söylüyoruz,ekonomi çöküntüsünü es geçtim onuda siz yazın.:notr: