3550 lot halktan ben sattim
3550 lot halktan ben sattim
7500 lot 0.42 den 5000 lotta 0.40 dan sattim
Bu hissede bu kadar ky varken bu hisseden oyle tavan serisi beklemeyin derim ciksa dahi sindire sindire silkeleye solkeleye cikar
Gelecek haberlerin niteliğine bakar tatmin edici haber gelirse el mahkum çıkar diğer türlü spek elindekileri kaptırır en kötü zamanda satmayan kemik tayfa haber düştüğünde hiç satmaz üstüne fiyatı ucuz diye yeni ky ler almak ister spek de bu fiyatlara satmaz yeter ki beklenen haberler gelsin...
Bu haftakilerle toplamda 600.000 ek alim yapmış oldum... Son 2-3 hafta içinde... Bekleyip göreceğiz nereye düşüp nereye çıkacak.... Benim gibi birkaç kişi daha el atarsa 5 kuruş yukardan satip 5 kuruş aşağıdan almaya çalışanlar daha sonra çok yukarilardan almak zorunda kalacak ...
Dedigine bende katiliyorum ama bu kagit subat ayinda once 0.31 den 0.42 ye cikti.. yuzde 40 kar marji verdi daha sonra 0.31 e yine dusup 0.43 e cikti yine kar marji verdi bence bu ky hareketi degil.. spek bu kagitta cikmiyanlar oldugu icin bu yolu deneyip kar pesinde ama dediginiz fare bir sicrar iki sicrar sonra altina sicar
10.000 lot var benim daha maliyet 0.32 cikmamin sebebi de krtek diye bi hisse var yarisiyla ona girdim
Su an uzlaşma nasıl satışta kaç lot kaldı ?