Son üç maçta kayıp 6 puan ve tamamen salakça kayıplar. Bu takımdan da hisseden de bir cacık olmaz.
Printable View
Son üç maçta kayıp 6 puan ve tamamen salakça kayıplar. Bu takımdan da hisseden de bir cacık olmaz.
Senelerdir bu bok çukurunda debelenen biri olarak artık üzülemiyorum tek amacım az bir zararla kurtulup ligden düştüğü veya iflas ettiği gün bir adağım var onu yapmak
daha bu köprünün altıdan çok sular akar yükselişine devam edeceğini düşünüyorum..
Daha geçenlerde 1461 yendi bursayı...yani erzurumu yenemiyorsun sonuncu,bursayı yenemiyorsun pilot takımın yendi, üçüncü ligde...,kimi yeneceksin nasıl umutlanalım,başkan yönetim ne iş yapıyor bi takımla konuşsalar allah rızası için bi motive etseler..ben anlamadım bu adamlar neci,Neci abi bi biz mi üzülüyoruz,yıkılıyoruz?
SM-J320H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muhtemelen 2. Yarı Şenol Güneş
Gelecek diyorlarr
O kadar basit maçlarda puan kaybettiler ki ... biraz dikkatli oynasalar lider bile olabilir di...
Onu bunu bilmem de bu kulübün hisse alışı lig yarışıyla açıklanacak bişey değil gibi görünüyor... Sadri nin yolundan giderlerse hapı yuttuk
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cuma gunu 410 bin daha alım olmus haberi geldi