Elinize sağlık. Süper toparlamışsınız.
Tek sorun ülke CDS(Kredi Risk Swap)' i ve TL nin aşırı değer kaybı. Uzun vadede ucuz TL bile bir avantaj olabilir. Ancak kısa vadede yaşanan türbülans can sıkıcı olabilir .
Printable View
https://i.hizliresim.com/nlD5RV.jpg
Birde şunu eklemek lazım, şirket son güzide bilançosuna ek olarak toplam 165M$'lık ilave yatırım yaptı. Bugünkü kurla 1,1M TL ediyor yapılan yatırım, şu anki toplam piyasa değerimiz bile 1,6M TL. İş yatırım raporunda da 115M$ favök bekleniyordu varın gerisini siz hesaplayın, ben merakla 3. ve 4. çeyrek bilançolarını bekliyor olacağım. Hepimize bol kazançlar.
Dostum 7.X lere alışmamız çok uzak gibi gelmiyor bana. Ki tamamen bireysel fikrimdir.
Sonrası ekonomi, siyaset, dış ilişkiler yönetimi, seçim ekonomisi vb tercihler.
Çok umutlu değilim ama... Bu yılı iyi yönetebilirsek, güvenli bir limana çıpa atabilirsek...
:notr:
Aslında imzanızda çok güzel açıklamışsınız meseleyi.
Vade, zamanlama, risk algısı, beklenti...
Ha "ben başka türlü yapamıyorum!" veya "en iyi bunu yapıyorum!" diyorsanız sizin için en iyi olan odur.
Örneğin; Açın dolar grafiği... Son 15-20 yılda, en az 5-6 kez 2 yıl ve/veya daha uzun süren zarar periyodu bulabilirsiniz.
Aynı dönem için açın Ereğli, Kardemir, Petkim grafiklerini...:yes:
Bu arada yeri gelmişken(emin değilim ama...) bilgi olsun diye söylüyorum:
(Adını anmıyorum hem izin almadan ayıp olur, hem cevap hakkı doğurur, hem de arkasından konuşmuş oluruz diye.)
Hakkımda "kedi artigi" tanımını yapmanıza neden olan arkadaş dersem siz anlarsınız sanırım.
İlgili arkadaşa mesaj attım... Bayramın ilk günü sanırım.
Mealen;
"Bir kez daha kırdıysam özür dilerim. Topikte siz gittikten sonra pek yazan yok. Bana kızarak arkadaşları da paylaşımlarınızdan mahrum bırakmanız haksızlık" şeklinde.
Cevap vermedi. Haklıklık-haksızlık ekseninden ziyade kendi tasarrufu. Saygı duyarım.
Uzatmak niyetinde olmamakla...
Alınmayın ama... Sizin yaptığınız ise hoş değildi. Saygılarımla.
Günaydın dostlar bol kazançlı bir gün olur inşallah . azap üstad bugün alt üst limitler ne olacak?
LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın.
Forumda ben hariç hemen herkes uzuncu olduğuna göre olaya günlük bakalım.
Bence şöyle karmaşık bir yapı var.
(Maviler Fibo düzeltme seviyeleri, kırmızılar mevcut dirençler, beyaz kanal desteği. Kritik olan 8.57 üzerinde kalmak. 8.70 üzeri ise, önceki günkü düşüş için "şaka yaptık, yola devam" anlamına gelir bence. Ki kendisi son yükselişten önceki zirvedir aynı zamanda. )
https://i.hizliresim.com/2al2lA.jpg
Teşekkürler dostum kazançlı bir gün olur inşallah
LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.