Village'i yuttugu gibi hepimizi yutacak bu .ok cukuru korkarim..
Syg,
Printable View
Village'i yuttugu gibi hepimizi yutacak bu .ok cukuru korkarim..
Syg,
0,20 cente filan getirsin.
Nasıl olsa terbiyesizlik değil mi?
Kefirci Yakup da kayboldu ortadan..
Village onun sirketin icinden birisi oldugunu soyluyordu en son..
Bu son sozleri oldu...
Anlayin artik. :)
Syg,
tam serfsiz bunlar.........
Eskilerden belki hatırlayan olur 2002-2003 olmalı ISGEN vardı borsada. İşfin'in adı değişmeden önceki şirket. Neyse grafiklere açın bakın hisse 0.9 lira idi ve 6 aylık bilançoda bir anda kimse anlamadan hisse başına 2.5 lira kar açıklayıverdiydi. Kİmse beklemiyodu belli ki tavan tavana bağladı 1.18 den tavandan yakaladığımı bilirim. Bir çırpıda 2 üzerine attıydı hatta 5 liraya gittiydi kısa sürede... Tavanları takip etmekten stresten tansiyonum çıktıydı bigün. Doktora gittim hemen o da kilo ver dediydi bilmiyo tabi durumu..
Demem o ki bu iŞ grubunda böyle şeyler olabiliyor. Insider yapmamaya özen gösterdiklerini düşünüyorum. Kirli işlere hiç girilmiyor. Operasyon filan çekilmiyor. Bu durumda somut haber olmayınca da hisse öylece uzun süre kalıyor.
1.65 den satanlar varmış , 4 senedir düşen kağıtta kar dalar herhalde ki tek kademe değil 4 kademe basılıyor . Beta sı ne haberi olan var mı bilmem ama mal ortada al beni diye bağırıyor . Bundan böyle ISGSY ye ISGSY demeyeceğim . Adı KIrmızı başlıklı kız ( Kısaltması : KBK ) ve bu durumda bizler de 7 cüceler oluyoruz . Soru sormak yok anladığınız doğru . :) :)
Satan Gedik. Kaç gündür phillip capitalle aralarında al gülüm ver gülüm yapıyorlar 200 bin lot
deuche çok şıkışmış yada çok karda o yüzden satarken Garan ve ISYAT mallanıyor ...
Gedik ve phillips de kayda değer mal yok Çöp