Originally Posted by
yarasa
Haklısınız fiyat aynı kalırsa bir anlamı yok. Ama bana natenin önünde büyük işler ve fırsatlar var gibi geliyor.
Şirket ilk halka arzından itibaren baktığımızda, şu an en güçlü konumundadır.Ve sanırım gücünün farkında olarak, büyük bir azim, kararlılık ve kendine güvenle bu sunumu yaptılar.
Böyle bir sunum bana göre laf olsun diye yapılmaz. Ve bunu her şirkette yapamaz.
Şirket bu gün itibarıyle bir yerlere gelmiştir.Ve şu an moladan çıkma zamanıdır.
Naten grubun, bu sunumun istikametinde ve rehberliğinde çok daha büyük hedeflere ulaşması için herşey hazırdır.
Avrupaya gideceğiz dediler gittiler. Ve daha önce telaffuz edilen Amerikada sunumda hedef olarak özellikle belirtilmiştir.
Burda ben şahsen şirketin çok kararlı olduğunu görüyorum. Bunlar benim şirket hakkında samimi düşüncelerimdir.
Fiyat konusuna dönersek, eğer ki düşündüklerimde yanılmıyorsam, fiyatlarla ilgili de bir endişem olmaması gerekir.
Ama borsada fiyatlar ne zaman oluşur, gerçekten bende bilmiyorum, burada bir süre daha beklemek istiyorum.