Originally Posted by
MOBIUSSOROS
Başta gizli goygoycu sen varsın topla bakalım.Aşağı hangi hedefi verdim yaz bana! Örnek verdiğim sen dahil daha aşağılara gelirse evet hala pozitif yazacaksınız yazdım orada bu pozitifliğinizde realiteden uzak mal yemiş senette!Maliyetimi yazıyorum ki buna rağmen olumssuzum çünkü olumlu hiç bir yanı yok sadece milleti düzeltiyorlar! Sen şanslıymışssın yukarıdan vermişssin.Ben 2,46 ilk halka arzda alıp 3,20 verdim.3,00 aldım 5,40 verdim.Sonra 5,30 aldım.4,5 vedalaştım.onra 3,50 aldım 3,80 verdim.Sonra 3,20 topladım.3,38 bastım.uzar gider! Maliyetimi asıl sen hesapla bakalım! Evet çok öngörülü kararlarım vardır,75 den 115 bin endeksde tüm zamanımı sadece vertu ile elbet harcamadım ama boşuna kasa oldum buna hayıflanıyorum.Buda hakkım sana danışmayacağım! Bak yukarıda gayet açık yazmışım en mantıklı en doğru! Harfine kadar alıntıladığın yazım tekrar oku ders çıkar biraz senetten konuş,varsa bilgin teknik temel yazarsın!Ben en azından teknik destek direnç yazıyorum!şimdi malını topla ,sen mal topluyorsun diye olumlu yazacak halimiz yok olumsuz olan,halka arz manüpülasyonuna mal verilmiş senette olumlu yazacak durum yoksa olumsuz yazacağız!birdahada yazılarımı alıntılayıp cevap yazma! (Sen benim senet ile ilgili gerçek olan yazılarıma niçin gocunuyorsun arkadaş!Her yazılana cevap verme gibi bir takıntın var bunu gösteriyorsun bana oda ayrı bir hastalık neyse) Muhatap olmayalım.Lütfen!
Ytd.Değildir.