Ustadim daha siki takip etmeniz lazim
Demisik ama
Gece viop'u esaslı ekside, yarın harakiri var. 😂
Onurum simdi soyledir bu is
Yazilim yazmakta birsey yok
Anasi aglatilir
Lakin direksiyon sende olmadigi surece o algoritma ise yaramaz
Sana ornekle aciklayayim
Senin tekneye bir algoritma yazdik
Tuzladan cik
Marmarayi gec
Ege denizine in diye
Bastik dugmeye ve tekne yazdigimiz kodun koordinatlarina gore ilerlemeye basladi
Peki ya teknenin karsisina cikacak sandallari akintilari vs nasil hesaba katacagiz?
Hadi gecmis verilerden gecen sandallari akintilari vs cektik analiz ettik ve ortalama bir degeri de algoritmaya dahil ettik
Hic aklimiza gelmeyen bir olay oldu ve gemiyi tahta kurtlari basti ve delik acti
Gemi batar yaaaaa
corona gibi düsün sen antikoru verirsen karsi savunmaya gecer
ona gore tehkilelere gore al-sat ayarlicak 2 kademe ciktimi satacak altan alacak
zaten dikkat ederseniz algoritmalara mesela hisselere sürekli 1 hisse alimi girerler yarim saat üst üste
bu arada o 1 hisse giren senin benim gibi ama iste algoritmasi olan kisiler .. amaclari o makineyi tetiklesin ve digerleri hisseye cullansin
bu işi sıkıntısız cozebilen birini bulacaksin sende kazan bende kazanayim dicen ama iste o adamlari bulmak asıl sorun
bu arada yapi kredi veya neyse onlarin robotlari sürekli para kazanmiyor onlarda kaybediyor iste dedigin olaylar yüzünden ama ay sonu veya yıl sonu kazananlar onlar oluyor
zararina satiyorlar bile gün geliyor
bu arada adidasta ayakkabilarda %50 indirim var
mk 1 hafta once aldigim ayakkabi daha ucuz olunca aldigim yere iade ettim gittim adidastan aldim