Son 5 yılın (2015-2019) tamamında değer artışı göstermiş .SEMBOL'ler.
GLDTR : Altın
GMSTR : Gümüş
USDTR : Dolar
https://i.hizliresim.com/hdT0w9.png
Printable View
Son 5 yılın (2015-2019) tamamında değer artışı göstermiş .SEMBOL'ler.
GLDTR : Altın
GMSTR : Gümüş
USDTR : Dolar
https://i.hizliresim.com/hdT0w9.png
Bundan dört yıl önce banka aracı kurumda çok az param vardı. Aracı kurum danışmanları bana 4.45 civarı goody aldırdılar. Inanın 4 yıldır bekledim . Hem zaman kaybı hemde para kaybına uğradım. Dolar bazlı büyük zarar , vadeli yatırsam bile kardaydim . Celik hoca bu kağıdı 3 civarında begendigin i iletti . Onun için beklentisi , karlılığı iyi kağıtları ucuzken almak para kazandırır. Sade düşünmek borsanın temel kurali ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gümüş benimde beğendiğim bir materyal . Sanayide çok kullanılan . Eloktronik ve diğer sınai sektöründe kullanılan. Altına göre fiyatı ucuz olan bir metal . Tek handikapı dolar endeksine bağlı olması. Altın yerine ben bunu tercih ederim . Bazı bankaların yatırımcı kurumlarında gr satışı varmış. Çizelge için teşekkürler. Tabiki borsada fon şeklindede alinabilir .
.XAUTRY (Altın Ons TL ) grafiği ve üzerinde yaptığım zaman analizi bir yerlerde var. ( unuttum nereye koyduğumu )
Altında düşüş beklediğimi anlatmışım o grafikte.
MAŞALLAH form gercek amacına dönmüş kolay gelsin arkadaşlar
daha da güzel bilgiler paylaşmıştım sabahleyin.
hisselerin topluca f/k oranları tablosu vardı.
hisselerin pd/dd oranları tablosu vardı.
hisselerin yılbaşından bu yana dip değerlerine uzaklıkları (%) tablosu vardı.
iki-üç tane kendini bilmez, bana laf sokma derdinde olan densiz yüzünden hepsini geri sildim.
Teşekürler. Faizlerin düşmesi. Gayrı menkuller daha iyi hareketlendirebilir . Bu durumda f/k diğer durumları ucuz ve karlılık ları iyi olan şirketlerden, edip , ata ve iflas pardon ihlas gayri menkuller çok geride kaldı. Bunlar için ne düşünüyorsunuz. Teşekkürler...