Geçen gün arkadaş evini kiraya verdi 2 kız arkadaş 2 sevgilisi ile birlikte tuttu .
Tek evde yaşamaya Pera yetmiyor ne yapsınlar yazık vallahi
Printable View
Geçen gün arkadaş evini kiraya verdi 2 kız arkadaş 2 sevgilisi ile birlikte tuttu .
Tek evde yaşamaya Pera yetmiyor ne yapsınlar yazık vallahi
Bursa da: Osmangazi ve Nilüfer de; kaloriferli , asasörlü , iki artı bir dairelerin aylık kirası 3500.- TL
Dedim dedim bana inanmadiniz.
Koc holdingin tek tuk remote calisan firmalarindan kocsistem de calisanlarini haftada 3 gun ofise cagirmis.
Full remotea gectik diye ilk reklam yapanlardan akbank zaten gecen ay komple ofise donmustu.
Kisaca bu holdingler en cok reklamini yapip en hizli vazgecenler oldu remote calismadan.
Istanbulda satilik/kiralik eve daha cok uzun sure talep bitmez.
Ben buna en uygun işi yapanlardan biriyim yazılım üzerine mesleğim. Bizde bile olmadı malesef burası Amerika değil SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yillardan beri konut piyasasini takip ederim ilk defa bu sene "ev fiyatlari dolarla korele" olayini duydum
Dinleyince hak veriyor insan. Neymis cimento demir fayans seramik ahsap hersey dolara endeksliymis
Iyide kardesim 5 sene once endeksli degilde simdimi endekslendi? Eskiden neden biz bunu hic duymuyorduk ve ev fiyatlari dolarla artmiyordu eskiden. Ne olduda dolarla artar oldu?
5 sene önce Suriler, Afganlar yoktu. (ya da çok azdı) Arz talep dengesi dolarcıların lehineydi. Şimdi ibre tersine döndü. :)
Dolarla beraber gitmesi maliyetten değil, talebin aşırı yüksek olmasından kaynaklı.
Bizbize devam etseydik önceki senelerde olduğu gibi dolara karşı dayak yemeye devam ederdi beton. Neyse ki reyiz yetişti kurtardı
ytd