XULAS yaz döneminin yıldızı olur. Özellikle TAV hala çok ucuz görünüyor gözüme.
Printable View
XULAS yaz döneminin yıldızı olur. Özellikle TAV hala çok ucuz görünüyor gözüme.
Ekonomi iyi giderken enflasyon çok azmasın diye ufak ufak faiz arttırmak ayrı konu, pandemi şokundan çıkmayan çabalayan ekonomide coşan emtia fiyatlarıyla beraber resesyona girecek ekonomide arttırmak ayrı... ayrıca o arttırımların hiçbirinde 9 trilyon dolarlık fed bilançosu yoktu, her bilanço küçültme hamlesi faiz yukseltmelerin etkisini daha da arttırıcı etki yaratacak...
neyse, isteyen "faiz arttırımı varsa s&p bu seneyi pozitif kapar" deyip alım yapabilir tabi.. bana göre hava hoş...
herkesin para kazanma özgürlüğü olduğu gibi para kaybetme özgürlüğü de var...
Allah iyiliğini versin emi, fakirlikten aç sefil dolaşıyoruz metin68 abimle :)
Kârını zararını bilemem, başkasının kâr ve zararı beni ilgilendirmez bu şirket bile olsa aynıdır benim için.
benim de zarar ettiğim oluyor :he:
Akşama doğru fışkırttırsak yeterli, bayram harçlığı çıkar
Sağa sola bakarken alım geldi, paralı adamlar yavaş yavaş ekran başına mı geçti acaba.
2475'e kadar önü açık.
Twitter üstadları endeks düşerken dut yemiş bülbül gibiydiler...
Şimdi TANERİ VS. konuşmaya başladı..dikkat edin..
Cidden tez konusudur ve sosyologlar tarafından araştırılmalıdır.Mohikanı,Taneri,derincisi vs.nasıl yüz binlerce takipçisi
var..Adamlar defalarca trentten geri kalmalarına ve yanılmalarına ragmen...
Ha en ufak eleştiride de psikopata bağlayıp o nazik kişiliklerin altından çirkef sözler çıkıyor.
Şu da olabilir, muhasebeciye sormuşlardır, ne kadar kar elde edildi ona göre işlem yapacağız.
40 puana kapandım...Bu gün ,artık, piyasa senin olsun.:)..
Bir nokta var oraya gelirse short açarım (20-30 puana) ..(epey yukarıda bir direnç var.).
yoksa bu gün bir daha işlem yapmam.
Zamanında masadan kalkmazsan anektarı alırlar.