geçen yıla göre duran varlıklarda 250m. luk düşüş görüyorum, 1 milyarın nereden geldiğini görebilen varmı?
Printable View
https://turcas.com.tr/docs/finansal-...unumu-1c22.pdf
https://turcas.com.tr/docs/finansal-...unumu-2c22.pdf
En iyi kaynak yine şirketin resmi sitesi
Ayrıca üstad şirket isterse batık derecede zarar yazsın borsada durum farklıdır
Bu kadar uzman adam dedi gitmezken borsacı dede dedi diye herkes koşturup hisse aldı veya almaya başladı
Ahmet mergen gibi üstad bile böyle birşey diyemez
Her neyse biz kazanmaya devam edelim
İster zarar etsin ister kar etsin
Şu anda trend yukarı
Tek risk var abd donanması tayvana gidiyor çin ABD Tayvan savaşı olacağa benziyor.pazartesi endkes tepetaklak olabilir neyseki trcas tavan kilitler yine diye düşünüyorum
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Bilgi paylaşımi içindir
Ytd
Birileri de mal vermis olabilir
Abd de derin büyükler var.tesla mesela bilmem ne kripto para alın diyor kendisi satıyor.zaten o sattıktan sonra iflah da olmadılar
Yabancı bir ekonomist de Türk şirketleri iyi diye demeç vermiş adını bilmiyorum 2000 krizinde de çok güzel Türk ekonomisi diyedemec verdiler sonra gummmmm oldu
Yani burası borsa kim kime k... Diye tabir var
Çok da herkesin dediğine bakilmamali uzmaniz bankaciyiz falan filaniz diyen adamlar bilerek veya bilmeyerek çoğunluğu zarara ugratiyorlar
Tüm paranızı borsada değerlendirmeyin
Mesela bankalar kalkıp tüm hisseleri alamaz mı alır tabiki de ama adamlar paralarını faize yatırıyor borsada üç beş fonları var
Bu adamlar paranın babası olduğu halde borsada çok da bulunmuyorsa küçük minik yatırımcı kalkıp da birilerinin ağzına bakıp gaza gelmesinler.sepet yapsınlar altın mutlaka olmalı elleirnde az döviz ve paralarının bir miktarını hisse alıp bır kısmını nakit tuttsunlar.olasi düşüşler de zarari telafi etsinler
Ytd
Fintables üyelik ücretleri aylık 75 liradan 150 liraya çıkacakmış bu ay sonu. Yıllık üyelik aldım 750 liraya. İki de eğitim hazırlamışlar, Finansal Tablolar Eğitimi ve Rasyo Analizi Eğitimi, her biri 350 lira, ikisi 600 lira mı ne, bir de onları aldım. Eğitimler ikişer saatlik. Fiyatlar baya yüksek aslında ama eğitim şart diyerek kıydım paraya.
Başkent Üniversitesi'nde Sermaye Piyasaları Tezsiz Yüksek Lisans Programı var, bir ara kayıt olsam mı diye niyetlenmiştim, yıllık 30.000 lira gibi bir rakamdı galiba, 1.5 yıl sürüyor, ama dersleri sıkı sıkıya takip edebilir miyim zaman ayırabilir miyim emin olamadım. Müfredatı sermaye piyasaları lisansına hazırlık mahiyetinde. Sosyal medyada bizim gibi bu konulara meraklı olup lisans alan birkaç kişi görmüştüm. Kitap setleriyle hazırlanan da var. Düzey 3 ve Türev lisansı için 13 konu anlatımı 13 soru bankası kitabı vardı.
Sn. GP sizin oğlunuz bu eğitimleri almıştır sınavları geçmiştir sanırım, aracı kurumda çalışmak için şart galiba bunlar. Bu eğitimlerin ve sınavların zorluk derecesi nedir, ne kadar çalışmak gerekiyor, ne kadar zaman alıyor bilgi vermeniz mümkün mü? Ekşi Sözlük'te yazılanları okudum bazıları çok zor değil teker teker çalışıp geçilebiliyor demiş, bazıları da %10-20 başarı oranı ancak var, senelerce uğraşıp geçemeyenler de oluyor, müfredat çok geniş, konular ve sınavlar çok zor demiş. Sizin yorumunuz ne olur merak ettim.