teknik yaptırıyor galiba ağa, 5140 dan 5090 kadar iki kere verdi, kim işlem yapıyor görüyormusunuz arkadaşlar
Printable View
teknik yaptırıyor galiba ağa, 5140 dan 5090 kadar iki kere verdi, kim işlem yapıyor görüyormusunuz arkadaşlar
Bu tahtada teknik diye birşey yoktur Ağa ne derse o olur gerisi hikaye kademeler arasında boşluk olduğu için fiyat farkı oluşuyor kimin işlem yaptığı belli :rtfm: ancak aracı kurumlar değişiklik gösterebiliyor. Yinede merakını giderim;
1.seans alanlar :
yatırım finansman:7,947
iş yatırum :5,103
Y.K.B. :3,752
Ak : 3,646
Anadolu : 3.000
1.seans satanlar
teb : 23,685
deniz: 7,392
şeker: 4,347
vakıf: 423
''Yatırım tavsiyesi değildir.''
Sanıyorsun ki el attığım her yerde gücüm var canım ne isterse yapabilirim.Hayır yapamazsın.
Bir çok tahtada yapay piyasa oluşturarak gerçek fiyatlamaya engel olarak manipülasyon yapıyorsun dolayısı ile suç işliyorsun.Bunu da ne hikmetse tek görmeyen,duymayan,bilmeyen,anlayamayan SPK.
Ne oldu bugünde 5,09 a kapanış yollasaydınız ya.Çok mu ağır geldi 40-50 bin lot alıcı?
Şimdi gelelim önemli konulara.Her bilanço döneminde CEMTS ve BUCİM kapanışlarında ayarlama çekerek suç işliyorsunuz SPK yı göreve davet ediyorum.Aynı zamanda devleti de vergi kaybına uğratıyorsunuz.
Şimdi bu olaylar ortaklar arasındaki sıkıntıdan oluyor ya da malum kişi ile beraber hareket edip tepkiden çekindiğiniz için saklıyorsunuz.Yoksa sizinde tahtada eliniz armut toplamasın.Madem malum kişiye kafa tutuyorsunuz sizde hisse fiyatını yukarı kapamak için elinizi taşın altına koyun,gereğini yapın tahtada.Ya da devredin malınızı uzayın.Şimdilik çok nazikçe yazdım.Yatırımcı aptaldır elinden de hiçbirşey gelmez sanmasın bazıları...
Stres yapma Sn Soul,
adam bu işi iyi biliyor. İstediğin gibi yapacak merak etme...
Sadece sabır.. Ötekinde olduğu gibi...
http://666kb.com/i/dp5l5ggvz612dm9v9.gif
Ben stres yapmam işimi yaparım.Ötekinde olduğu gibi.Sadece uyardım kendileri bilir.4 lira olacaktı hani.Yine bir çark etme durumu var sanırım.Piyasa öngörünüzde tutmadı.