Kesinlikle😁
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kesinlikle😁
Ben de öyle bi hisse kapıldım...
Bu kısa yoldan zengin olma hikayeleri boldur bizde. Yok öyle kolay değil kendi çabasıyla milyoner olmak.
Resmî sistem içinde milyon TL’nin üzerinde parası olan 120.000 civarında adam var sadece. Genel nüfusa oranla %0,15’e tekabül eder. Kara para, mülk zengini, sanayici vb ile bu oran %2 civarında.
Hele borsadan zengin olmak filan çok zor. Hikaye çoktur. Bazıları ortaçağ hristiyanlarının olmayan cadılara inanması gibidir.
Çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz der atalarımız. Kısa yoldan zengin olan varsa hep kuşkuyla bakmışımdır. Hep arka planda hikayesi vardır böylelerinin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
her büyük servetin arkasında bir suç gizlidir demiş balzac.
bu söz mario puzo'nun baba (godfather) isimli sinemaya uyarlanmış kitabında da geçer.
Bu dünyada bazı kişiler vardır, ortalıkta "beni öldürün" dercesine dolaşırlar gibi afili mafya lafları da vardır kitapta.
Aynı yazarın aptallar erken ölür diye bir kitabı daha vardır ki bence hak ettiği değeri bulamamıştır.
Rockefeller da buna benzer bir şey demiş, eğer medya uydurması değilse tabii.
“Bana ilk milyonumu nasıl kazandığımı sormayın, sonraki her milyonun hesabını verebilirim “
Buna benzer bi şeydi söylemi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yiğit arkadaşımız blogunda güzel bir paylaşım yapmış....Zengin Baba Yoksul Baba Kitabından Ünlü Yatırım Sözleri
"....12) Çalışanlar kovulmamaya yetecek kadar çalışır. İşverenlerse çalışanların işi bırakmayacağı kadar maaş öder."
http://www.lattedenborsaya.com/2017/...tirim-sozleri/