adama damardan yanlış innemi yaptılar saat 11.00 den bu yana kendine gelemedi.
Printable View
adama damardan yanlış innemi yaptılar saat 11.00 den bu yana kendine gelemedi.
iki günden beri devre kesiciye yakalanmıyor bu işte bir gariplik vardı bu gün de saat 11.00 den sonra sanki sakinleştiriçi almış bu günde radara yakalanmadı.sakin geçti. saygılı adam bir önceki döndüğü zirveye hiç yaklaşmıyordu 45.50 döndügü yere bu sefer tavan olarak p tesi yaklaşacak tavan 45.20 bir gün sonra da ufak tefek kademelerle geçme şansı var tabi bu benim hayalim asıl kararı patron vereçek gönlü hangi kademelerde olaçak bekliyip görecegiz. hayallerle yaşamak......................
Efendim turk borsasi bu demek .Adese yaklasik 36mn kagidin bir gunde ,3te 1i el degistiriyor.Sube kapatiyor tavan ustune tavan.1 ayda yuzde 400.Tam saadet zinciri.Her gun yeni gurup bayragi alip tasiyor ileri. Beklenti cok.Zaman alacak gibi.Fakat bolunene kadar burayiz.Tahta yapici israrla 40 ustunede atmiyor.37 altinada.Tahminim burda saglam temel uzerindrn ralliye başlayacak.Kendini garantiye almak için maliyet agirligini burda sabitlemede israrli.İlk haberde.....
42 ustu onemlı oraya çıkar ve kalıcı olursa hızlı bır sekılde 50 ve 60 ları gorur.... ytd
Cumhuriyetimizin kurucusu ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ölümünün 80. yilinda saygi ve özlemle anıyoruz.
Bosalttim hocam
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Slm hisse bedelli bölünürse bu hisseyi nasıl etkiler