bir hisseden çıkmışsam o hissede yorumlarımı ister istemez kesiyorum...yorumlarımdan çıktığım anlaşılabilir...şu anda iki hissede bekliyorum...
Printable View
bir hisseden çıkmışsam o hissede yorumlarımı ister istemez kesiyorum...yorumlarımdan çıktığım anlaşılabilir...şu anda iki hissede bekliyorum...
Çıkarken yaptığı hacmin 3 te 1 iyle düşmüş. 60 üzeri karameli dondurma olur
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hadı hareketın devamını getır...
en son bir çok kişinin de malumu olmak üzere gerelde yazmıştım...ama gerelde 10 günden fazla vede 4,17 den beri taşımama rağmen hiç yorum yapmamıştım...çünkü onda risk vardı..o hisseyi temel olarak tanımıyordum..böylece beni takip eden dostların da riske girmesini istememiştim...
ama bir kaç gün önce cuma günü bir çok kişi gerelin p.tesi düşeceği algısını oluşturunca bende topikte fikirlerimi söyledim...gerel p.tesi tam da tahmin ettiğim gibi davrandı....5,84 ü görmüştü ama ben dün 5,58 den satma kararı verip silverlineye geldim...şu anda gerelde artık yorum yazmıyorum...
takip ettiğim bir çok hisse var ama yorumlarımı genelikle bulunduğum hisselere yapıyorum...her takip ettiğime yazmak mümkün değil...çünkü o kadar vaktim yok...
burada açık açık yorum yazıyorsam temel olarak bu hisseye güvendiğim için yazıyorum...güvenmezsem burada yazmazdım...kısa olarak girmiş olsam sesizce burada topiği izlerdim ki gerelde 10 gün öyle izlemiştim...
malmı dagıtıyor nlamadım
Ard niyetli olduğunu düşünmüyorum zaten.Öyle anlaşıldıysa özür dilerim.Ancak senle beraber , tıpkı gerel topiğinde olanlar gibi pek bu işten anlamayıp, isim takip edip nereye giderse o kağıdı alan insanlar geldiyse ki genelde 3 kuruş 5 kuruş görüp çıkarlar, onlar boşu boşuna taşımasın diye söylemiştim.Sanırım devre kesiciden sonra boşaltanlarda onlardı.Yada umarım onlardır.
bana göre piyasayı yine biz yatırımcılar belirliyoruz...şu anda 2,60 ın üzerine atamıyorsak bunun nedeni yukarıdan satmayı başaranların tekrar alımda endeksin %1 lik düşüşünün yarattığı çekingenliktir ...herşeye rağmen gün sonunda 2,60-65 arası bir kapanışın olacağını tahmin ediyorum...endeks eksili olmazsa 2,70 civarlarında bir kapanış yapacağını tahmin ederdim...