Başvurunun önemi spk buyur halka açıl derse tamamdır.bakalım 3 ay içinde sözleşme değişikliği için tekrar spk ya başvurmaz inşallah.
Printable View
Başvurunun önemi spk buyur halka açıl derse tamamdır.bakalım 3 ay içinde sözleşme değişikliği için tekrar spk ya başvurmaz inşallah.
Sözleşme tadilini METRO ya vermişti. Software nin dediğine aynen katılıyorum. Nasıl olsa başka bir firma daha bulur. Ptesi biraz yükseltip sonra tekrar kucağa . Kararlı olmadığı mi desem halka arz parası denklestiremedigi desem 2yıl böyle geçti arkadaşlar. 5**lerden beri bekliyorum. Bir iki haber tekrar kucağa mal bıraksalar....
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kim ne derse desin smartiks'in halka arzı 1-2 ay icinde bitecektir diye dusunuyorum. vertu hisseleri de olumlu etkilenecektir.
bununla birlikte smartiks sadece 4 milyon lot halka arz olacak. bir teknoloji sirketi icin bu dusuk miktar buyuk bir hareket saglayabilir. smartiks halka arzina katilmayi dusunmekle birlikte, talep ne olur bize ne duser bu firsati galip aga kacirirmi her biri ayri soru ? ama niyetimiz baki
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
Haber gelse ne olurki,çıkarırlar 2.50ye verirler gazı,1 haftaya kalmaz tekrar 2.30..devran böyle döner.
3 ü geçmeden burayı takibi bırakıyorum.belki o zaman sürekli olumsuz yazanlar biraz kenara çekilir.
7-8 tane hissem var vertudan daha fazla düşen topiklerde bile bu kadar negatif yorum bulamazsın.
kim ne derse desin ! herkes konusur fikrini soyler sn. software takilmayin !!
ancak kim ne derse desin
hisse haber grafigi daralan bollinger bandi daralmaya basladi ve hatta bugunku haber sonrasi iyice daralmaya devam edecek !
sonucu hep beraber gorelim
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
hayırlısı olsun..
Sn. software vertudan daha fazla düşen topiklerde bile bukadar negatif yorum yapılmıyor demissiniz! Düşen topik değil senetler olacaktı sanırım!Herneyse,hangi senet topkleri onlar paylaşabilirmisiniz!?Ben misal ekgyo da trade ediyorum topiğinde vertuds yazılan,dan çok olumsuz yazılar gırla gidiyor! isctr de trade ediyorum aynı,zoren aynı keza son 1,10 seviyelerinden 1,80 li seviyeler görüldü buna rağmen aynı olumsuz yazılar! ismini yazmayacağım son bir ay %100 yapan senette ara ara olumsuz yazılar! şimdi vertu bırakın son yükselişi son 1,5 yılda ne yaptı??? sadece düştü ! Hadi en iyi ihtimal 1,5 yıl yatayda seyretti borsa rekor kırarken değilmi????????????? ayrıca son aylarda (mart 2017 den buyana) sürekli yüklü satış yedi doğrumu?????????Bende günlükte düşen trend çizgisini yukarı yönde kırmaya yükselmesi gereken 3,25 seviyesi üzerine atmadıkça olumlu yorum yapamayacağım böyle süper senet hakkında :) Bu belirttiğim tekniz analize göre senedin kalıcı yükseliş gerçekleştirebilmesi için kırması gereken direnç seviyesi daha öncede burada defalarca yazdığım 3,25 seviyesine kadar her yükselişinde al-sat ve sat allar ile maliyetimi minimize etmeye çalışacağım .Umarım önce 2,37 sonra 2,44 sonra 2,54 sonra 2,64 sonra 2,82 sonra 3,10 sonra asıl 3,25 günlük olan dirençlerini kırıp orta vadeli yükseliş trendine başlayabilir çok değerli senedimiz :) üstelik son dönem citibank yabancıda duran 2600000 lot malı tahtadan satan büyük yatırımcı ya rağmen(nakit sıkıntısını gidremeye) Ayrıca 25 yıllık borsa geçmişimde diyorumki evet bu kadar mal verdiler piyasaya!Bak bak şimdi ben diyorumki bunlar bize 2,50 son ortalama ile mal verdiler ya! Dönüüüpp alacaklar yukarı doğru cebimize bu insaflılar para koyacaklar bol bol! :) Hadi bakalım inşallah yönümüz hep yukarı olur artıgın bu senette! Herkese bol kazançlar.(Ha son smartiks halka arz spk başvurusu hakkında! Yeni bir haber değil tekrar başvuru yapıyorlar sözleşme tadili sonrasında.)
şimdiii diyebilirsiniz kii yaf arkadaş ne kadar olumsuzssun sürekli olumsuz yazıyorsun!Ya arkadaşlar yazdıklarım senette son birbuçuk yıl yaşadığımız gerçekler!Reel gerçekler yanlışmıyım???Ben reel gerçekleri yazıyorum gerçekleşen!Yanlış birşey yazdığımı düşünmüyorum!Senet ile ilgili reel olarak gerçek olarak bugüne kadar gerçekleşenleri yazdım,yazıyorum.Umarım herşey daha iyi olur ve kalıcı para kazanabiliriz.Senet ile ilgili tek olumlu olabilecek hakla arz ırz herne ise yapıp cebine para koyması ama daha önce kendileri geri çektiler halka arzını.Umarım bu defada yalan olmaz!
Ytd.Değildir.