7.85 de ne var bilmem ama ben buranın 7.85 in kırılmasında onu düşünürüm.
hemem hemen ayni zaten.
bugünde düşerse bayağı düşer
Printable View
Yabancı pay sahipleri arasında Almanya ilk 10 a girmemiş, Fransa ve İtalya'da öyle
İsviçre'den de ilk 10'a giren yok.
Norveç'den 15 yatırımcı 4,7 milyar TL portföye sahip
6 tane Katar uyruklu yatırımcı 106 milyar TL lik portföye sahip. (QNBFB ve QNBFL olabilir)
Türkiye'de yerleşik 4837 yabancı yatırımcının portföyü 9,8 Milyar TL.
https://i.hizliresim.com/7l3wsW.jpg
BIST trade piyasası deniyor. Trend olmuyor. Trend olur ise satan da bekler, alan da bekler çok hacim olmaz.
Alanı aldığına satanı sattığına pişman ederek güzel hacim oluşuyor.
bir ara viop yazmayı düşünmüştüm ama bakalım boşunamı yazacağım diye viop kapanış fiyatı şu doğrumu diye zarf atttım. baktım o.ooo tınlayan yok. aslında viop izleme, analiz etme, olanağı sağlamıştım. onun için akşamdan yazayım bişey olmaz hem eğlenirim, hem vakit geçer, diye düşünmüştüm öylece kaldı. eee.. ne oldu sanki bir yerimmi eksildi... emekli çok olunca, kenardan izleyenlerde viop cu olmadığımı düşünce her halde sen ne anlarsın viop tan olduğu için öyle oldu... döktürürdüm valla yemişim viop nu... böyle diyorum diye kendimi kasmak için yazmıyorum. bunu açıklıyorsam eğer benim için olay bittiği içindir. değilse anlamı zaten o olurdu... amaan laf olsun diye yazdım işte... ama şunuda söyleyim siz ne kadar kasıldıysanız bende o kadar kabuğuma çekiliyordum. yoksa iki satır piyasa al oldu, sat oldu, demek çokta zor bir şey dedğildi...
Eveet sökülün bakalım paraları dendi sanki herdaim gibi..
Nassı herkes ??...