Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Vefa guzel Market soul ustadim da uygun derse Adin vefa olsun Olur olur veba derken vefa deriz...:ok:
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Vestelde parmak kestim Tofaşı karlı sattim. Vestel de parmakmi kesmeliydim kafami kesecegim bu hafta netlesir
Alıntı: Originally Posted by Market Soul 5 günlük getiri 0. Bu haftayı yedi teres. Yanlismi baktim 30.4. - 7.05 arasi %2.828 getirmis
Alıntı: Originally Posted by Market Soul Olur olur veba derken vefa deriz...:ok: Hocam vefa da eskilerdendir Kiymetli bir arkadasimiz
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim sizin caki vestel basligini karistiriyor simdide Yaw o maliyet hesabını bilmiyor. Aldığı malın maliyetini. Çocuk gibi biri. 10-12 yaşında çıkabilü...
Alıntı: Originally Posted by dell14 Yanlismi baktim 30.4. - 7.05 arasi %2.828 getirmis perşembe-cuma-cumartesi-pazar-pazartesi 10 Mayıs'a kadar bakacan dostum. 2.828 geride kaldı. Onu cebimize koyduk.
Emmi kimseyi şikayet etmedim yav Olay ne Ev birası içiyoruz şurada
Alıntı: Originally Posted by aydinc Emmi kimseyi şikayet etmedim yav Olay ne Ev birası içiyoruz şurada Kiti nereden aldın? Piyasada kit yok.