Sayın acemşah, sizi severim sayarım. Ama şu yazdığınız yazı k.b ama milletle daşşak geçmek demek. Burda ki yatırımcının çoğu terste kalmışken yazdıklarınıza daha dikkat etmenizi rica ederim.
Sıra tınazdaki maniplatörleri almaya geldiği sanki
Değerli Acemşah üstadım , kağıtlarınız TNZTP (48 lere kadar indi) ve PNSÜT ( şu an - 9.03 kayıpta ) yerlerde sürünüyor . Acaba diyorum bu kağıtlarınızı satıp eski göz ağrılarınızdan SEGYO ya(günlerdir TAVAN ) destek mi olmaktasınız ?
Not: Geçen sene SEGYO ları sattığınız zaman , TNZTP ve PNSÜT e DESTEK OLMAK İÇİN segyoları sattığınızı söylemiştiniz de ... :)
50 nin altında alıyorum 65 üzerinde satıyorum... Öyle fazla bir lotla değil.. 40...50 bin lot işte..İşte 3--4 seferdir iiyi para bırakıyor. yapımda emeği geçenlere Teşkkürlerimi sunuyorum.
Pınar sütte, fazla malım yok ama büyük fırsatlar barındıryor. : Müthiş bir bilançosu var hisse başına 5.4 tl zarar elde etme başarısı göstermiş.. bugün zarar yazıyorsa yarın öbür günde demek ki.. 5 lira 10 lira kar elde etme ihtimali de var anlamına geliyor
ve millet satıyor , allah razı olsun diyorum...
SEGYO ile şu an bir ilşiğim yoktur.
Tınaztepedeki sabit malım duruyor zaten neredeyse maliyet iyice bedavaya doğru gidiyor.
Herkese bol kazançlar diliyorum. 355 güzel rakam hedefime gelmeden bırakmam..
Bol kazançlar dilerim.
Tavan olur diyorlar sosyal medyadaki spekülatif hesaplarda ? ne oldu bilmediğimiz bir şey mi var?