Printable View
Bu arada görüşmeyeli müzük konusunda kendini aşmış bir ÜNLÜ görüyorum. :bravo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bu başlığı şu anda 7 kişi okumaktadır. (7 üye ve 0 ziyaretçi) reha kaya, 1967enver+, alyel, C.ÜNLÜ, FIRTINA+, hamdido+, InFeRnO+ Bir sürü müşteri toplaşmış, iki lafın belini kıramadı daha! :vk: 22.27 aynı anda üç adet gönderi.
Alıntı: Originally Posted by hamdido Bu arada görüşmeyeli müzük konusunda kendini aşmış bir ÜNLÜ görüyorum. :bravo: Takdirinize mazhar olmak ne güzel,afiyet olsun..
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bu başlığı şu anda 7 kişi okumaktadır. (7 üye ve 0 ziyaretçi) reha kaya, 1967enver+, alyel, C.ÜNLÜ, FIRTINA+, hamdido+, InFeRnO+ Bir sürü müşteri toplaşmış, iki lafın belini kıramadı daha! :vk: Kadraja girmek de güzeldir :) Afiyet olsun sofra.
Biri kaveye bomba koymuş...:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Biri kaveye bomba koymuş...:kahkah: Koltuğun altında mekanizma mı var; patlayacak mı yoksa aniden batacak mı :oleyo: :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA Balkondan izleyen dar günü dostum, özelden yazmayıp burdan yazmak istedim. Efennim size herzaman soframızda, kapımızda açıktır. Bir dahaki angaraya gelişimde söz veriyorum reçelleri ellerimle teslim edeceğim :) Reçel pavlikasından bol bol dağıtıyorsunuz da, daha biz bir halt göremedik! :( Sapancaya gelen ahali kaçar, okka reçel ilen dönecek? :) Hamdi beyin pavlikası üretimi reçellerden, kaç bidon gelecek? :yes: Ahali gak guk değil, kesin rakamlar ister! :he:
Alıntı: Originally Posted by alyel Kadraja girmek de güzeldir :) Afiyet olsun sofra. Ahanda, eski bir müşteri hoşgeldiniz, efendim! :bravo: