55.56.57 kapatma hevesınde.
Printable View
55.56.57 kapatma hevesınde.
benim gereldeki yorumlarım cuma günü seans kapandıktan sonradır...o vakit yaptığım yorumlar hisseyi elinde bulunduranlara yönelik idi...3-5 kademe kar etmek isteyenler için de fırsat verdi gerel...dün gerel primli iken hissenin dengeye geldiğini artık herkesin hisseyi tutup tutmama konusunda bir karar vermesi gerektiğini söylemiştim...o yorumum son yorumum idi ...
silverline de ise dün bayağı paylaşım yapmış idik...dün alanların hepsi kardalar..artık tutup tutmama kararı da onlarındır...bizim yorumlarımız ile kazanan olduysa bize bir dua etsin yeterdir....çok nadiren de olsa kayıp etmiş olanlar da bana bedua etmesinler yeterdir...burada kimseden herhangi bir menfaat talep etmiyoruz....
art niyetli söylediğine de zaten ihtimal vermiyorum...ama insanların bir şeyleri merak etmesi normaldir..o tür soruları elimizden geldiğince cevaplamaya çalışırız..
testeremı bu ne yavvv
En az 2 ay daha 2,65 üstünü görmez. Hikayesiz, habersiz her çıkışın sonu iniş bu borsada. Süzüle süzüle 2.30 lara kadar iner sonra belki başka şeyler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
%10 geri geldi... Biraz fazla oldu bu!!!
Malsahibi fena sinirlenmiş anlaşılan...
meksika dalgası resmen
Az bi zararına verdim. Dünya kar ile vermedik. Böyle geri çekilen kağıtlardan umudumu kesiyorum hemen. Yatırım tavsiyesi değildir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi