Dikkatli olun gel gel yapıyorlar hacım olmadığına bakmayın her an aşağı basabilirler.1.74 yakın alan kazanabilir.stop 1.74 yapın çünkü trend desteği ordan geçiyor. Ytd
Printable View
Dikkatli olun gel gel yapıyorlar hacım olmadığına bakmayın her an aşağı basabilirler.1.74 yakın alan kazanabilir.stop 1.74 yapın çünkü trend desteği ordan geçiyor. Ytd
kağıt operasyonu yedi. operasyon bitti mi daha onu bile bilmiyoruz. fakat daha zor toparlar. bu ********in girdiği hangi hisse daha sonradan toparlamış söylesinler. bir de herşeyimiz milli ya. bu adam buradan vurgunu yapıp, ülkemizin parasını gürcistan a kaçırıyor, kimse de bu adi köpeğe birşey yapmıyor ya ona yanıyorum. çocuğumuzun parasını gaspetti haysiyetsiz. çok doluyum arkadaşlar çok
Bu nasıl bir mekanizma adam düpe düz nitelikli dolandırıcılık yapıyor. Buna müsade ederlerse bu borsada yatırım yapılmaz.
Hala gidecek görüntüsü verip mal dağıtıyor sanki pehhh. 2.30 dal hisseleri aldım diye bildirim gönder sonra ver milletin eline
bu ülkenin bir kurumuda demezmi bre müslüman 2.30 dan aldığın mal nasıl bu değerlerde satılır düpe düz vurgun.
eğer bu galip ve okullu gibi adilerin malına mülküne el koysalar,bunları üç kuruşa muhtaç etseler, eğer üzülürsem namerdim. işte o zaman benim de param bu devlete helal olsun.
Dikkat METRO geldi.
hırsız geldiiii
https://i.hizliresim.com/JQynQo.png
sanki çıkış başladı mı ne dersiniz? çaycı her kademeden topladığı malı yukarlardan vermek için harekete geçmiş olabilir mi?
YTD.