https://s12.directupload.net/images/200513/ee724jxj.jpg
Printable View
Yarın gene iyi bir hareket yaparsa vedalaşabilirim. Piyasada alacak kağıtta bulamıyorum belki orge neyse yarın ola hayır ola.
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üç beş lot herkes az da olsa alsın tavanı bozmayalım fayda faydadır. Rtalb millet kenetlendi hisse nerelere geldi bizde başarabiliriz
durdoyu incelediğinizde onun 17 tl olduğunu görünce ALKANIN en az 20 tl olması gerektiğini görürsünüz.inşallah önümüzdeki haftada tavan serileri bozulmaz umuyorum. ben bu gün için tavandan bir miktar alış emri verdim
yatırım tavsiyesi değildir.
sn bozoklu5 ikazın üzre durdo yu inceledim , bu yılın bilancosu henüz yok ama geçen yıl 10.1 mil totalde para kazanmış 16 mil ödenmiş var, 102 mil Tl, negatif döviz pozisyonu var, hisse 9 ila 20 arasi dalgalanmış şimdilerde 17 , FK 19
ALKA ise 103 mil tl.doviz fazlası ve yüksek temettü verimi sıfır borç stok artışını yanında ticari alacaklar fazlası mevcut 19.4 mil üç aylık kar var eldeki döviz fazlarının 2. çeyreğe %17 daha katkı yapacağını düşünürsek, ve son iki çeyrekte okulları açılmasıyla satırlarının da artacağı ihtimali varsayımıyla yıllığı min 60 mil kapatacağı tahminim var ,
dediginiz doğru normal şartlarda ederine gelen
hissede panik olmayı gerektiren bir durum yok.
yolları açık olsun ,
sn Sasa500 isteginiz uzre KENT gidaya baktim 29 mil sermayeye karsin27 mil.kar var ancak, bu kar çok yüksek maliyelerle eriyor firma daha çok kazanıyor, tamamiyle %99.44 oranında yabancının elinde halka açık kısmı 0.56 yani dahamda hisse yok,
en önemli kalemi yeniden değer artış fonu 400 mil. nakit birikmiş
döviz pozisyonu nötr 1 mil doları var
yani hisse tek elde o sebeple 380 tl