Gün sonu özellikle iş ya. onemli...
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Gün sonu özellikle iş ya. onemli...
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne güzel sizin adınıza , da ilgilenmediğiniz bir kağıdın forumunda ne işiniz var , ben de şahsen çıktığum veya ilgilenmediğim bir hissenin forumuna sittin sene uğramam , size de tavsiyem , zamanınızı paranızı değerlendirebileceğiniz hisselerde arayın o zaman ,
Bence bırakın yazsın.
Önemli olan yazması değil yazdıkları doğru mu ona bakalım. Şahsen bende aynı fikirdeyim hisselerimde duruyor. Doğru yazan olsun yeterki. Hisse hareketleri normal mi. Bir spek gelecek ve 800 triyonluk piyasa değeri şirketin hisselerinde at koşturuyor. Şirketten tek bir hamlede yok. Niye. Hani dünya markasi? Sadece bugünkü hareketin bile ne kadar iğrenç ve ky dusmanligini göstermesi açısından yeterli olmalı.
Trump un ne yönde tweet atacağını bilen borsada kazanır...Klımasan da bu nedenle dalga boyu yüksek sallanıp duruyor.Ama bir laf vardır.SU AKAR YOLUNU BULUR...
Güzel ,bir daha yazmazsanız alıntılama yapmam , ama gerçekten ahlaki olmuyor , keşke hisse 23 e giderkende güzel birşeyler yazsaydınız , neden hep sen ve senin gibi satanlar hisse düşerken veya forumda psikoloji biraz bozulduğu zaman hemen devreye girip yazmaya başlıyorlar , gerçek bir yatırımcı hissesini satmış ise ve kafasında tekrar alım niyeti yoksa gelip eski hissesi ile ilgilenmez , pıtansiyel aday hisseleri araştırır , yani siz bu forumun psikoloğumusunuz da kendinize bir görev çıkarıyorsunuz , ben sattıydımda işte şunun için sattımda 😂 komik bunlar, ne güzel işte sizin için kar da etmişsiniz , daha düzgün hisseler var böyle sert hareketlere sahne olmayan sizi oraya alalım buyrun
Topicte yazmak icin elinde hisse bulundurma kosulu varsa bende yazabilirim demektir.[emoji2]
Coutionary dediklerinize katiliyorum spek kagidin degerini dusuruyor. Asansore dondu iyice bi asagi bi yukari.. Bakalim nereye kadar devam edecek?
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.