7.80-8.50 arası gider gelir .
Şimdilik siyaset kanadı alt perdeden Bıdene cevap verdi ,
Rte nin bugun veya önümüzdeki grup toplantısında yapacağı konuşma tonu doların yönünü belirler.
Printable View
Yine anlamsız bir yükseliş , benim tüyler diken diken yine , ulen ne borsa be gözü hep yukarda...
hiç birisi olmayabilir.. 8-8.50 arasında yataya sarabilir bir kaç ay.. şartlanmak yanlış.. ikisinden birisi diye bir şey yok, her zaman bir alternatif daha vardır.. o da yatay takılmak mı dersin..hahaha..ekşi sözlük başlığı gibi.. "şiirleri dolara uyarlamak" başlığı açmak lazım..
evet ...8.00- 8.50 arasında dolanırsa da mümkün..ama sonunda bu aralığı kıracaktır....2 ay mı 5 ay mı?
Yonca ve bıst le ilgili graflar soruluyor özlden,
Hafta sonu koyacaktım yalnız, sayfalar çok hızlı ilerledi malum muhabbetlerden ,
Soranlarda sağ olsun arka sayfalarda kaldığında bakmak yerine , yine özelden soruyorlar herkese yazamadığım için burada toplu msj geçiyorum.
Teknik olarak Mayıs 10-15 kadar 1310-1440 bandı arasında testere li hareketler beklentim , tepeden bir daha aşağı dışarısı ile beraber.
Şuanki stratejim bu yönde bilanço öncesi hareket olarak .
Benco,H4 çanaktan salıyor...
Günlükte 3 lü tümsekten salıyor....
Yonca 7.11 üzeri 7.45-50 bandına hareket beklentim mevcut.
spot 1430. vadeli ve opsiyon pozlarımın ağırlığını 135 - 155 arasında kalacakmış gibi ayarladım, geçişlerimi bitirmek üzereyim haziran vadeye. 1 standart sapma %25 volatilitede (son 2 ayda bu seviyelere arttı) yaklaşık 13-14 bin puan yapar, yani aşağıda 1290, yukarıda 1570.. bu limitlerde kaldığında volatilite dalgaları benden yana olur. .limit aşımları ise ekstra önlemler gerektirecek ama bant yüksek, geçen ay gibi taban veya tavan olmadığı sürece pek sıkıntı olmaz.