Daha bugun bitmedi Selmanim
Saatlerimizi ayarlayalim son dk golu bekleyelim..
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Daha bugun bitmedi Selmanim
Saatlerimizi ayarlayalim son dk golu bekleyelim..
Haftalık Teknik Takip Listesi (09-16 Eylül 2022) #AGHOL, #EGSER, #EREGL, #FROTO, #GSDHO
https://www.piramitmenkul.com.tr/Ara...porDosya/37349
Silopi şu anda altın değerinde ama bir ara hiç çalıştırılmaması ve sonrasında düşük kapasite çalıştırılmasının arkasında bir Ali Cengiz oyunu var. Bu yıl öncesi başarısız yatırım denilebilirdi ama 2022 ile birlikte normal şartlar altında başarısız bir yatırım asla değil. Ayrıca 50 milyon dolarlık zarar, satış hakkının kullanılması gerçekleşirse olur, 2023 seçimi sonrası halka arz olursa Silopi yatırımından kar zarar da değişir. Şu anda borsadaki rakamlar illüzyon. Hiç bir patron borsadaki fiyatına malını vermez. Silopi Elektrik de 2021 üretim rakamlarıyla mevcut şartlarda yıllık 100 milyon dolar favök yapabilecek bir şirket, çok borçlu değilse 300 milyon dolara imkansız alınamaz.
Noldu
Gapli acilis yapmadi..
Twtrda onaya dondu denmeye basladi..
Trade edenler gapli acmayinca acilista verip alttan yerine koydu..
5 temmuz da başvuru yapmış niye onaylanmadı sermaye arttırımı.Bir umuttur yaşamak umarım banka rallisinden çıkan akıllı para Gsdho hissesine gelir :)neyse haftayı iyi kapattı.
hissede tobo beklentisi mevcut Twitter'da yazan ve teknik analizler sonucunda 4 teknik yorum okudum hepsi tobo beklentisinde çoğunluk tobo bekliyor.Bu hafta yönünü belli edecektir zaten herkese bol şans.
Ayrıca Baltic DRY İndex 1200 üzeri yeterli Gsdho için yapı kredi araştırması belirtmişti.Ciddi düşüş yaşadı fakat dip çalışması yaparsa Gsdho için lehine olur.
"Onay" da diyorlar mi dostum:)
Daha Pers. Aksami bla bla bla olmazsa onay diyecekler diye plan yapanlar tradeden guzel lot arttirdi..SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.