Benim zamanın var
Kemalin zamanı yok
Benim paraya ihtiyacım yok hamdolsun
Çocuklara için yatırım yaptım.
Printable View
Benim zamanın var
Kemalin zamanı yok
Benim paraya ihtiyacım yok hamdolsun
Çocuklara için yatırım yaptım.
bir dönemin etkinliği azalmışken yeni bir bilanço döneminde tekrardan çok olmasada foruma bır hareket gelmesi güzel
bilanço dönemi olunca malum konumuz gönderilen bilançolar
benim aklıma bir husus takıldı, dip not 4 de diğer işletmelerdekı paylar kısmında güçbirliği holding den gelen 139m zarar nereden gelıyor, ben bılancoda bulamadım fıkrı olan varsa ve paylasırsa sevınırım
https://i.hizliresim.com/onsuxed.jpg
Parantez içerisinde yazılanlar zarar degilmiydi? eplas in Güçbirliği içinde nasi olmussa zarar etmiş gibi gösterilmiş onu anlamadım
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haklısınız zarar gibi yazılmış ...
Çok bir bilgim yok ama iştiraklerle arasındaki bir bilanço oyunu gibi geldi bana
güçbirliği holding ve iştiraklerinin bu zararı yazacak hangi kalemi var ki?
ya muhasebeleştirme yaparken bişeyleri doladılar ya da yarın öbürgün sevhen hata yaptık zarar değil borç olacaktı falan derler..
aklıma bir de şu geldi
güçbirliğinin temele gömdüğü 30-40 m doların kur farkı zararı olmasın o...
varlığını değerlemiyor ama ölüm yatırımından doğan zarara kur farkını yansıtıyor olmasın
2021 yıl sonu bılancosuna baktım zarar kısmı 10m ıken ne olduysa 9 aylıkta 130m lık fark bana afakı geldı, saolsun kar yazan hıc bır ıstırakı de yok, ıstıraklerın hepsınde zararı bolca dagıtmıs, sevabına kurum calıstırıyo gıbı kz, kısada 10m den kur farkıda olsa 9 ayda 130m artacagını sanmıyorum borcun farklı bi detayı var kesin
veyahutta yarın oburgun aaa bunu yanlıs yazmısız da dıyebılır, yapmadıkları sey degıl
DİPNOT-6 (**) Grup yönetimi; söz konusu alacakları 2022 yılının sonuna kadar tahsil etmeyi planlamaktadır.
30.09.2022 31.12.2021 Ege Sökteks Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. (**) 75.902.236 ---------- Alsancak Turizm A.Ş. (**) 1.951.686 --------- Güçbirliği Tekstil A.Ş. (**) 12.985.987 3.282.218 TOPLAM 90.839.909