Eski dostum R-E-X gelmiş[emoji4]
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Printable View
Sanki ben bu anı yaşamıştım THY topiğinde :))
Saplantılı tipler yine hükümete sallamaya başlamışlar.
Açıkçası hükümeti savunmam yanlışlarınıda söylerim ama ne zaman böyle elemanlqr bir topikte türese ve siyasi paylaşımlarla gelse sonu güzel bitiyor :))
Adamlar her zaman ters indikatör hem borsada hem siyasette hemde hayatta.
Ne diyorlarsa tersini yapan kazanıyor mutlu oluyor. Uganda örneğide süpermiş bu arada Uganda ya taşınası geliyor insanın:))
Kır bugün zincirlerini be koçum.. Ytd
ASELSAN yabancı oranı 7 Ekim 2022 % 23,47. 10 Ekim 2022 % 23,41.
Fark % -0,06. Hisse kapanış fiyatı: 32,78 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Sonunda mantıklı bir cevap veren siz olmuşsunuz.
Zamana bağlı genel süreçle gelişim ortalamaları hesaba katılmalı, ortalamanın altında iseniz geride kalmışsınız demektir.
Ben Aselsandan daha genç ama aynı sektörde hayranlıkla takip ettiğim aslen alman hollanda şirketi ASML yi aselsanla kıyaslıyorum, her anlamda aselsanın gelişimi ASML karşısında fiyasko gibi, üstelik bu firma aselsan dan sıklıkla kalifiye personel transfer eder. hem üretimi, gelecek vizyon hedefi hemde borsadaki performansına bakabilirsiniz.
Ülkenin gençleri gelişmiş beyinleri, malesef sisyasi düşünelere yandaşçılığa çıkarçılığa kurban ediliyor, Sağlam beyinlerimiz muktedir beyinsizlerimiz tarafından heba ediliyor.
Adamlar yol yabdi bi kere, birakin Uganda parasini falan :) Hükümete sallayanlar eminim ki son model Iphone kullaniyordur, madem paraniz yoksa nasil aliyorsunuz bu telefonlari :p
Neyse yahu, trolluk yapmak bile zormus, Uganda örnegine takilanlar endeksin 500 dolardan düstügü seviyeye bakarak bir seyler düsünmeye calisabilirler. Düsen alim gücü falan demeyelim simdi advanced örnekler olur.