Güvenmiyorum artık hiçbir şekilde. Al-sat o kadar..
Printable View
Güvenmiyorum artık hiçbir şekilde. Al-sat o kadar..
Gesanda yakın zamana kadar içerden bilgi sızmadığı ve patronların iyi niyetli olduğu görüşü hakimdi. Ama daha önceden söylediğim gibi patronların gerçek yüzü 2.5 milyonluk hisse satışında izledikleri yol ve bugünki gibi daha önceden de kap gelmeden kağın anlamsız ani yükselişi ve ardın kapla birlikte mal yedirme operasyonunda ortaya çıkmıştır. Daha önceden de benzer bir durum yaşanmışken ve bir sürü şikayet olmuşken içerden bilginin nereden sızdığının bile açıklamasının yapılmaması çok manidar benim kanımca.
Artık bende atılan kapların kağıda değilde tahtacıya destek için atıldığı fikri iyice yerleşti maalesef...
İster içerden bilgi ciksin ister spek bassin. Kim ne yaparsa yapsin. Güneş balcikla sivanmaz. Sirket çok iyi calisiyor. Ihale alıyor. Isleri teslim ediyor. Bilancoya kâr yuklemesi tam gaz devam ediyor. Şirketin bize borçlandigi tutar hizla artiyor. Gesanin huyudur. Borcunu öyle hemen vermez süründürür. Ama bi ara uğrar borçları toptan kapatir. Önemli olanda budur. Biz istedigimizde degil kendi istediginde verir. O yüzden seveni çoktur. Peşinden koşturmayi sever
Bugun yukselise baslarken o kadar belliydi ki kap gelecegi arada bende trade yaptim. Burada daha onceden bunu dile getirdigimde biraz sert tepki gormustum ama hakli oldugumu bir kez daha kanitladi bu son durum. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknikle ve tahtadaki oynanan magazinle zaman ve enerji kaybeden arkadaşlar boş yere strese giriyorsunuz. 2023 te kar edecek nadir sektörlerden biri bu sektör olduğu belli. Yap dağılımını bi kaç şirkete arkana yaslan. Valla boş yere geriyosunuz kendinizi.
Bu isler birazda guven meselesi. Sirket yatirimci nezdinde guveni kaybederse isler degisir. Ben dediginizi yaptim zaten son olaylardan sonra. Buradaki agirligimi bayagi azalttim. Ama Allah icin borsa hayatimin en iyi parasini bu hisseden kazandim. Benden alanlar da daha cok kazanir insaallah...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yine onay gelmedi...