maalt marshl çmbtn fmzıp kaç yıldır bedelsiz bekliyor ve hepsi de tavan ya da tavan yakın bir bu egeen ile konyanın kıçı tutmuyor:kahkah:
komedinin kralı oynanıyor konya ve egeende!
16-10-2023, 14:29
ironarm
Bfren'le birlikte taban olacak neredeyse
16-10-2023, 14:31
Filozof
Alıntı:
Originally Posted by ironarm
Bfren'le birlikte taban olacak neredeyse
kap atmalı obrukları mı düştü ne yaptı?:)bfrenden çıkıp da konya egeen gelirim diyenler yanlışlıkla tab gıda arzından 100 lot alacağını mı sanıyor?Biizm millet de acayip!
16-10-2023, 14:40
Tigler
Alıntı:
Originally Posted by Kepetto
Hocam bunun sogutmalariji biliriz geçmişten. Donupta kalabiliriz. :)
Gerçi bu sefer eşik asıldı gibi, mali topladi namizziz, çok majör bisey olmazsa seninle aynı fikirdeyim.
Bi yüzde 5/6 daha geri gelmesi üzmez beni ama sonrası dondurur haklısınız..Artık eski günlerde ki konya olmadığını göstermesi lazım, bakalım izlemedeyiz..:ok:
16-10-2023, 14:44
Filozof
Alıntı:
Originally Posted by Tigler
Bi yüzde 5/6 daha geri gelmesi üzmez beni ama sonrası dondurur haklısınız..Artık eski günlerde ki konya olmadığını göstermesi lazım, bakalım izlemedeyiz..:ok:
gelme gerekçesi nedir?
16-10-2023, 14:50
Tigler
Alıntı:
Originally Posted by Filozof
gelme gerekçesi nedir?
Kendi çizmiş olduğum grafikte fibo 1618 i (6873 civarı) destek olarak test etmesi ve saatlik RSİ lerin şişmiş olmasından kaynaklı bir düzeltme bekliyordum bu hafta için Sn.Filozof
16-10-2023, 14:52
Filozof
Alıntı:
Originally Posted by Tigler
Kendi çizmiş olduğum grafikte fibo 1618 i (6873 civarı) destek olarak test etmesi ve saatlik RSİ lerin şişmiş olmasından kaynaklı bir düzeltme bekliyordum bu hafta için Sn.Filozof
emeğinize sağlık sevgili Tigler.Ben de artık iyi mal topladılar bahane ile diye düşünüyorum.
16-10-2023, 16:34
cevdet _060
Alıntı:
Originally Posted by Filozof
kap atmalı obrukları mı düştü ne yaptı?:)bfrenden çıkıp da konya egeen gelirim diyenler yanlışlıkla tab gıda arzından 100 lot alacağını mı sanıyor?Biizm millet de acayip!
Bfrenden öyle hemen çıkılmaz daha bunun başvurusu spk onayı vs. var 2-3 ayı bulur spk onayı geldiğinde hisse 20K bile gidebilir. Sn. Filozof Hocam.