Bence donumuzu alacak, hele bir temettü vermiyorum desin ya da az bir şey teklif etsin, görün siz tantanayı. Saklayın nakitlerinizi o zaman 450 liralardan alırsınız...
Printable View
En dusukten kapatti...
Dusus devam edecek gibi..
Aklimizi alacak
2019-2020 döneminden beri, bitecek yatırımlar ve artacak kapasite ile 2026 yılından itibaren hisse başı 5-6 Euro temettüsü beklentisini canlı tutuyorlardı. Ama son zamanlarda bu konu unutuldu ya da unutturuldu. 2025te tam kapasiteye geçecek Türkiye'deki fabrikalar ve Romanya'da işlerin oturmasıyla 2026'dan itibaren ben de benzer bir beklentideyim sizinle. İnşallah olur :)
Fon yöneticisi olmak çok tatlış. Hele ki emeklilik fonuysa uğraşan olmaz, yatırımcı aramaz sormaz, piyasacılarla anlaşır malı başkasının parasıyla istenen yerde ölümüne karşılar arkana yaslanırsın. Komisyonunu alırsın, üstüne bir de kîşisel hesabından edeli de short açar pastaya çilek yaparsın. Bes yatırımcısı da bir gün bu enayiler tesbih çekerken ben yatırım yapıp ilerde finansal özgür olacağım edasıyla sigarasını içer sırıtarak tavana bakıp durur.
tmm doğru fiyatlar böyle . adamlar açıklamış zaten. niye bakayım anlamadım, sene sonu olmayan nedir? ben sene sonundan bahsetmedimki. 9 aylık -6 aylık arasındaki düzelme den ( ürün fiyatlarında ve adetlerindeki artıştan) bahsettim. sadece fiyatlar değil adetler de çok artmış
hülasa Türkiye den ihrtacat gelirleri bir önceki üç aya göre yüzde 43 dolar bazında artmış . bu çok çok iyi
Hasan sana dedim ki Hasan almaz basan alir :)
Saka bi yana ben artik cocuklar ve torunlar icin temettu istiyorum, bana yetecek kadar temettu zaten veriyor yilardir kagitlarim, 42 yasindan beri temettu ile gecinen gariban bir emekliyim.
Ayriyetten ben hic bir zaman satip anaparayi, sermayeyi yemedim yemem, ben sadece getiriyi yerim, genclere de hep bunu tavsiye ettim, ederim.