anayasa teklifinde ekonomi ile ilgili madde var mı ?
Printable View
anayasa teklifinde ekonomi ile ilgili madde var mı ?
henüz, bu teklifi kimin yazdığı belli değil .....
bu teklif neden 17 Nisan'da devreye girmiyor ?
2019 a kadar neden bekliyoruz ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ea8b94ea0d.png
Yurt dışında Teröristler Hayır diyormuş Peki Bu Kim[emoji23]
Bu kadar Büyük Çelişkiler
İçinde olursanız Vatandaşları ikna edeceğinize Eski Ezberleri tekrar ederek sonuç almaya çalışırsınız...Ha birde karizmayı çizdirerek, Açık oturumlara katılamadığınız gibi Vatandaşları ikna etmek yerine Reklamlara para dökersiniz... Reklamlarla ne işsizlik azalır ne de Döviz düşer ne de Enflasyon... karnınız tok olduğu için aç insanların oylarını çantada keklik görmeye devam edersiniz...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Televizyonlarda reklam bombardımanı var....
inanılır gibi değil....kim veriyor bunların parasını....
Çok saçma sapan reklamlar var...dün akşam bir tanesini gördüm ,gülmekten yerlere yuvarlandım...
Doktoru kaplıca tedavisi vermiş olan hastalar bir rafakatçısı ile birlikte beş yıldızlı kaplıca/otellerde bedava tedavi edileceklermiş....
Her kesimden oy toplamaya çalışıyorlar...şimdi de romatizmalılara el attılar. !!!!!
Basuru olanlar için ne düşünüyorlar acaba ???
Böyle bir şey olabilir mi...tamamen yalan dolan ..
Geçen ay boyun ağrısı nedeniyle devlet hastanesine gittim...
Doktora derdimi anlattım....adam yüzüme bile bakmadı....
Ben konuşurken receteyi hazırlamıştı bile...
1.5 dakika sürdü muayene ve teşhis....ne rontgen çekildi ne muayene yapıldı...
Bu tablo her zaman böyle doğru dürüst muayene bile yok ama reklam şahane....
Yiyen yesin ben yemiyorum....
Kamu bankaları, dev şirketler evet densin diye reklamda, trt belgeselde bile evet için programlar var..İbrahim tatlıses kendi tv sini zarar ediyor diyerek kapattı onlarca tv var sahibi meşhul, ama iktidar borazanı...
Haberler artık sinirimi oynatıyor...yeter yahu bırakın rezil rezil konuşmayı.....herkes sallıyor amaç referanduma kadar millletin beynini yıkamak....
"650 bin evlilik ekonomiye bilmemne kadar katkı sağlar" diye TESK beyanat vermiş.....sen mi evlendirecen milleti hayali laflar....ortaya salata !!!!
Tarım bakanı "et fiyatlarında spekülasyona izin vermeecez" demiş... yarın sabah sor kendisi hatırlamaz...
Bu kaçıncı et fiyatı indirimi....sürekli iniyor.....yeter artık..... et yiye yiye gut hastası olduk hepimiz....
yalancılara HAYIR !!!!!!!