Bu nedir ya anlamadım gitti bir türlü 1 in üstünde duramıyoruz.
Printable View
Bu nedir ya anlamadım gitti bir türlü 1 in üstünde duramıyoruz.
2.01.2017 06.09.2017 21.11.2017 KAPANIŞLAR
MARTI 0.39 1.27 0.91
MARTIGYO 0.39 0.73 1.94
ORTAKLIK YAPISI SERMAYE 110.000.000
MARTI OTEL İŞLETMELERİ A.Ş.
52.639.998 TL
% 47,85
Yarısına sahip olduğu şirket Mrgyo 1.94 Martı 0.91 sanki bir gariplik var ? Nereye Kadar?
sıkıntı martı da değil, mrgyo yu çok götürdü. son bir yıldır takip edenler bilir. mrgyo baya bir durmuş martıyı götürmüşlerdi. şimdi martı duruyor mrgyo yu götürdü. eğer martıyı götürselerdi daha sonra mrgyo yu götürmeye çalışsalardı bunda zorlanabilirlerdi. spk bedelliyi onaylamayacağını bildikleri halde bedelli hikayesi ile martının yükselmesini önlediler. ta ki ky elindeki malı bıkıp verinceyeye kadar bu tiyatroyu oynayacaklar. ky nın elinden malı aldılar mı bedelli onaylanmadı deyip kağıdı mrgyo nun yanına götürecekler.
ha arada birileri çıkar '' acaba bedelli onaylanmadığı için aşağı verirler mi'' diye yazılar da yazan çakallar yazısını yazar.
bir hisse yatırımcısını hiç mi mutlu etmez işte o hisselerden biri martı dır.
şu duruma göre bedellinin spk tarafından kabul edilmesi olası gözükmüyor. eee bu oyun kime ve niye. acaba mrgyo ya mı sorsak niye diye. martı hissedarları olarak daha varacağımız uzun bir yolumuz var ytd
hocam kesinlik yok ''olası'' dedim orada.
https://i.hizliresim.com/DyrXov.png aynı metot ile yaklaşık bir ay içinde 3 kez bir birinin kopyası şeklinde hisseyi düşürmüşler. ilk gün hisseyi yükselterek mal aldırıyorlar. ikinci gün ilk güne göre hisseyi ilk önce, yukarı yapıp gün sonunda ilk günün aşağısından kapatmışlar ve daha sonraki günler hisseyi ky nın kucağına bırakmışlar.
1.bolumde spknin bedlliyi onaylamayacagini bildikleri halde demissiniz son bolumde olasi demissiniz %50 %100 %200 bedelli aciklayan bircok sirkete onay verirken spk. %37 diye hatirliyorum martinin bedelisini neden onay vermeyecegi algisi vermeye calistiginizi anlayamadim.ytd.
Bedelliyi niye onaylamasın?Şirket uzun bir aradan sonra kâr açıklamış.Hem de faaliyet kârı.İşleri yoluna koymak için ortaklardan biraz destek istiyor.Spk bedelliyi kısa sürede onaylar ve hisse ekürisinin yanına doğru yola çıkar.Herkesi mutlu edecek senaryo budur.;)
TURKCELL T50 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.