Ky ların eti ne budu ne sabahtandır alıyor ky ama 1 kademe bile oynamadı.ytd
Printable View
Ky ların eti ne budu ne sabahtandır alıyor ky ama 1 kademe bile oynamadı.ytd
1, 70 ten alanlara geçmiş olsun dileyelim mi? Ytd
İkinci dediğim yani beklediğim taban olmaması dışında gerçekleşti. Yarında 1, 70 ten alanlar için 1, 75 gibi bir şans verebilir. Sizin için isterim ki tavan olsun ama burda kimse kimseyi kandırmasın. Adamlar şu ana kadar sattıkları ile maliyeti sıfırlamışlardır bile. Şimdi nerden verseler kâr. Ama tabiki patronla anlaşmalı olduğu için hisseyi bir noktada bırakacaklar. Bence orası 1, 70 değil de 1,5 olabilir. Şu anda gözüken en iyi ihtimal hisseyi 1, 60-1, 70 arasında 1 ay kadar oyalayıp yenide 2,5-3 arasına getirip pazarlamak olur. Öbür türlü yarın da 1, 75 ten 1, 50 lere düşürüp orda bütün malı bitirirler. Ytd
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, MRGYO.E payları 10/01/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 24/01/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir
Bir önceki tedbir 1,60 larda gelmişti, hisse sakin bir şekilde 2,04 e gitmişti. Tahminim yarın sakin geçecektir.
Açığa satış yasağı gelmiş buda birşey ama bu herif brütte bile malı boşaltabiliyor. Muhtemelen yarın sert hareketleri sonrasında brüt takas gelir. Tekrar söylüyorum bugün alanlar yarın bunları iyi hesap etsinler. Yarın için de iki olasılığı söylemek istiyorum. Birincisi sabah 1, 50-1, 55 arasına çekip öğleden sonra 1, 75 e kadar çıkartıp bu civardan kapatıp ertesi gün brüt takasa girince açılışta 1, 50 lere yine salmak. İkincisi 1, 60-1, 70 bandında brüt tehlikesine girmeden epey bir süre oyalanmak. Bu seferde bana birincisi daha yakın geliyor. Ytd