Realist ya da gerçekçi olunca suç oluyor burada! Yada olumsuz yazan oluyorsun hey Allahım akıl ver! :) Evet temettü verdiği hikayesi! İLk tmettü 2016 vermeden önce 5,50 seviyeleri görüldü temettüyü vermeden önce yönetim kurulu tarihi ile oynadı ve 5,50 den malı çaktıktan sonra 30 kuruş temettüyü fazlası ile geri aldılar! :) son 2017 temettü öncesi 3,15 görüldü isyatırımdan temettü öncesi temettüyü almadan 2,84 fiyattan 200 bin lot malı çktılar akıllımlar biz bir akıllımıyız yada onlarmı biz temettüyü aldık onlar hisse den en yüksek fiyattan kaçtılar :) !Temettü öncesi ne 2,74 fiyattan girdi temettü sonrası 2,64 fiyattan işlem gördü 0,10 kuruşa yakın net temettü verdiler fazlası ile geri aldılar temettü sonrası 2,64 fiyatın üzerini son 2,68 gördü ve sonrası 2600000 lot citi yabancı takasından ml geldi :) Temettüyü fazlaı ile geri aldılar son fiyat 2,32! Temettücülere gelsin oldu biraz temettümüzü bozdurup bozdurup yiyoruz onlar bizim paralarımızı yukarıdan sıkıladıkları fiyatlardan yerkene :) :) :) Ağzımı bozacğım ya bu herifler için! Deniyorki birde olumsuz olma ya arkadaş bir de olumlu bir şeylerin olsun 2 yıl boyunca! Al sana senet ile ilgili gerçekler ne efendim evet halka arz olacak son 2,64-2,5 arasından en az piyasaya 400 500 bin lot gitti adamlar akıllıya temettü yü yedirmemişler bize fazlası geri almışlar,şimdi o piyasaya verdikleri 500 bin ortalama lotu 2,60-2,50 den vermişlerdi!!! 3 den geri alıp cebimize para koyacaklar! İnşallah diyorum hadi bakalım bunlara ancak kargalar inanır.Ayrıca alın size hissenin geçmişi ile ilgili bilgi! Bilgi yok paylaşım yok diyenlere gelsin! Hiç bir paylaşım yapmadan sadece halka arz olacak iyi olacsk yazılarınıza istinaden bilgi deposu bu yazdıklarım! Haa birilerinin işine gelmez yazdıklarım gocunurlar ha onlarda gocunurlar çok da tın yani senet ve şirket ile ilgili Gerçekler bunlar! Gerççek yatırımcılar için birşeyler ifade eder umarım yazdıklarım! Şimdii izleyip görelim bakalım önce tekrar geri çekmezler ise halka arzlarını! Neler olacak hepbirlikte izleyelim! Paylaşımlar yapmıştım yukarıdan satıp aldığım lotlar ile ilgili! Fiyat aralığımda ortalama 1 yada 2 kuruş değildi okuyanlar görür 4-8 kademe arası yukarıdan satıp almıştım! Amacım burada şov yapmak değil tam tersine tahta yapıcının amacının fiyatı aşağı çekip milleti dökmek olduğunu ispat idi anlayabileceklere!(Bazı aklı kıt tiplerde laf çakmaya egolarını tatmine,ezik olduklarını ispat etmeye atladılar hemen dünkü tiplemeler!) Çünkü banada yukarıdan sattığım malları daha düşüğünden yerine koymama fırsat verdi!!! Birtek aslında hayek nicki anladı bunu! Tebrikler.Yani demek istemem sn hayek evet piyasaya 5,50 den buyana vermekteler! Bu malları dökmeden anormal primler hayal olur bizlere! Satın yada alın asla demiyorum! En azından fiyatı diplerde gezdirmelerinin oyunu şudur yukarı az çektiklerinde bıkkın satıcıların mallarını alabilmektir! Ha bunuda başaramazlar ise süründürürler az bir tepki yaparlar geri basarlar az yukarı yaparlar geri basarlar! Bunları defalarca yaşayan bir tecrübe olarak yazdım :)
Ytd.Değildir!