Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans İlk harfi büyük olmalıydı. Fon Cafe şeklinde. klavyede caps Lock tuşu arızalı..:notr: yapılınca düzeltirim, muhabbetinize Engel değil f harfinin küçük olması
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Fan fin fon'un nesi vardı, tutucu ve gerici yöneti işte!:oleyo: Sizleri leylekler getirdi yavrularım, deyin bari!:kahkah: Abem bunlar Karadeniz'in tutucu ailelerinden. Sonra nüfus niye artmıyor falan. Tabii yersen abem.
Alıntı: Originally Posted by guneysu klavyede caps Lock tuşu arızalı..:notr: :notr: :notr:
Alıntı: Originally Posted by guneysu klavyede caps Lock tuşu arızalı..:notr: Sanal ekran klavyesini açın işinizi görür.
Alıntı: Originally Posted by guneysu klavyede caps Lock tuşu arızalı..:notr: yapılınca düzeltirim, muhabbetinize Engel değil f harfinin küçük olması Engel demedim zaten Dilbilgisi kuralları öyle gerektirdiğinden yazdım. İsterse öyle kalsın .
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Sanal klavye açın işinizi görür. Ağzına sağlık değerli ARKADAŞIM.
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Sanal ekran klavyesini açın işinizi görür. Kopyala yapıştırda işe yarardı :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Cafe C'si neden büyük harf oldu ben ona takıldım :) Sn. Yöneticim orta 2 terktir, imlasi da o kadar oluyor işte!:dvr: