Dün is bankasindan alim verdim.
Bugun hesaba gecer.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dün is bankasindan alim verdim.
Bugun hesaba gecer.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dışarıda trilyonlarca dolar basılmışken, güney afrika parası dahi son zamanda dolara karşı değer kazanırken, her şeyin dövize endeksli olduğu canım ülkemde doların bu yükselişinin eylülden sonra gelecek sonbahar zam yağmurlarıyla birlikte enflasyonu yükselteceğine kesin gözüyle bakılırken ve bu enflasyonun da ister istemez faizleri yükselteceğini iktisat okumuş herkes kabul ederken biz halâ o faiz daha da düşecek diyoruz. keşke düşsün ve sıfır olsun. istemeyeni Alllah bildiği gibi yapsın ayrı mesele de. en az yüzde 5 eksi faizle her gün sabun gibi eriyen türk lirasına kim yatırım yapacak? bütün dünya Müslümanları kardeş türk halkının parasının değer kaybetmemesi için kanpanyalar düzenleyip yurt dışındaki dolarlarını buraya falan mı yatıracaklar anlamıyorum. yıllardır hep aynı oldu, inatla murat alınamayacağı anlaşılınca bu gün iki puanlık faizle söndürülebilecek doların ateşi, ileride 6 7 puanlık faizlerle söndü ve faturası hepimize ağır oldu. kör dahi aynı çukura iki defa düşmez derler. belki bilmeyenler vardır, ben körüm ve bir düştüğüm çukura ikinci defa asla düşmüyorum. oraya gelince bastonla iyice yoklayıp çukurun kenarından geçiyorum ama biz maalesef yıllardır aynı çukura düşüp her seferinde bir yerimizi kırıyoruz, yazıııık, hem de çooooook yazık. biz de şu ortamda paramızın değer kazanması için borsada morsada beklentiye giriyoruz. üç yıldır altın taşıyanların keyifleri beyde yok, Allah daha çok versin doğrusunu yapıyorlar. her şey bir yana ülkemiz yeni bir dolar şokunu nasıl kaldıracak? firmalar katlanacak borçlarını nasıl ödeyecekler falan filan. düşündükçe bana bir şeyler oluyor. en iyisi düşünmemek her halde. nasıl olsa korkunun ecele faydası yok. Allah yardımcımız olsun.
Yeni çıkan bir fona kendini ispatlamadan hemen girilmesi hüsrana sebep olabilir
En az 1 yıllık verilerini görmeden riski 7 olan bir fona girenlerin dikkatli olmasını tavsiye ederim
https://www.kap.org.tr/tr/fon-bilgil...nedi-yogun-fon
fonun portföy dağılımını bulamadım. acaba ulaşabilen ulaşabilen oldu mu ?