Son dakika... Türkiye ve ABD kapıştı! NATO zirvesinde büyük gerginlik. Milliyet gazetesinde boyle bir haber var. Acaba etkilenirmiyiz? İş çıkışı yoldayım viobda etkisi oldumu
Printable View
Son dakika... Türkiye ve ABD kapıştı! NATO zirvesinde büyük gerginlik. Milliyet gazetesinde boyle bir haber var. Acaba etkilenirmiyiz? İş çıkışı yoldayım viobda etkisi oldumu
piyasaya yüzeysel olarak baktığımda bir anormallik görmüyorum. açılış ile çekeceği tahteravalli hareketleri ile biraz yorduktan sonra yukarı gazlar. sonrası en fazla seans sonuna doğru biraz salar. doğru yerden girilen bir oyunda sıkıntı olacağını sanmıyorum. bu viop olur, hisse olur, farketmez. geri çekildim şöyle bi bakıyorumda oo.. çok yüksekten yazmışım. olsun anasını satayım nasıl olsa panayırda kasnak attığımızı herkes biliyor:) şaka makada ben ilk etapta yine alım kollarım...
Saatlikte flama da görünüyor , OBO da...
Söylediğin rakam kritik, 12.24-25 altı OBO , 12.45 üstü Flama...
Yarın yönü belli olur gibi ...
Aşı haberlerini Pegasus maksimum kullanırken Thy bir türlü atamadı kendini yukarı...
Pegasus veya Tav ile kıyaslansa şu anda 14 lerde olmalıydı...
Pegasus sat Thy al pair’i o 2-3 gündür kafamda ama Pegasus short mezarlığı 2 kez düşündürüyor beni...
vicenza dayı nereye gitti yaw.