Okuyamam o kitabı dinlerim derseniz
https://www.youtube.com/watch?v=rBoeq_lf5QE
Printable View
Okuyamam o kitabı dinlerim derseniz
https://www.youtube.com/watch?v=rBoeq_lf5QE
Kozal’in parasi TL de mi idi ?Oyle ise yandik
Artık dayanamadım ve pozisyon azaltmak zorunda kaldım bu koşullarda gitmeyen düşüş de daha da salar
Gerçekten bıktırdı...gram gitmiş dolar gitmiş endeks gitmiş bu mala bağladı ayıptır günahtır YTD
Tüm grup kağıtları bıktırdı. Altına alternatif yatırım gibi düşünülen bu grubun hisseleri TLye karşı bile değer kaybediyor son zamanlarda.
Ağız dolusu küfürler etmek istiyorum hem de nasıl ...çıldırmamak işten değil...
Dolar bazında kayıp %3.4 ve aşağı trendin de çok altındayız aşağı destek kalmadı dolar bazında.TL bazında ise kulp yapıyor diyenler umarım kendilerini kandırmıyordur.TL bazında golden cross benim hesabıma göre 30 Aralık...saçma bir tarih tabi
YTD
Buda ücret ve sosyal haklarıymış bizim çalışanların:
Grup Sağlık Sigortası: Tüm çalışanlarımız SGK kapsamında olmalarının yanı sıra; Beyaz Yakalı personelimiz için priminin tamamı Şirketimiz tarafından karşılanan Özel Sağlık Sigortası uygulaması bulunmaktadır.
Grup Emeklilik Planı: Tüm çalışanlarımız Şirketimiz adına özel koşullarda hazırlanan işveren katkılı grup emeklilik planına dahil olabilirler.
Kira Yardımı: Beyaz Yaka çalışanlarımız için pozisyonlarına göre şirket içi ek menfaat prosedüründe yer alan tutarlarda kira yardımı ödemesi yapılır.
Cep Telefonu/Hat Tahsisi: Çalışanlarımızın pozisyonlarına göre ek menfaat prosedüründe yer alan limitlerde hat ve cep telefonu temin edilir.
Araç Yardımı: Çalışanlarımıza sağlanan servis imkânı dışında prosedürlerde belirlenmiş olan pozisyonlar için şirket aracı tahsis edilir.
İkramiye Ödemesi: Mavi Yaka personel TİS kapsamında, Beyaz Yaka personel şirket içi Performans İkramiyesi prosedürü kapsamında değerlendirilir.
Bir de ödü sistemi var
3. Öneri ve Ödül Sistemi
İş başlangıcından itibaren belirli yıldönümlerinde kıdem ödüllendirmeleri (5/10/15 yıl),işyerinde kaza ve yangınları önlemede aktif faaliyette bulunulmasında, üretimin artmasını sağlamada veya teknik buluş ve yenilemelerle üretim maliyetinin asgariye inmesinde emeği ve katkısı bulunan çalışanlarımıza başarı ödüllendirmeleri yapılmaktadır. Beyaz Yaka çalışanlarımız için şirket içi prosedürleri, Mavi Yaka çalışanalarımız için de Toplu İş Sözleşmesi hükümleri geçerlidir.
defalarca söyledik yp pozisyonu artırın diye bize ödül yok mu, belli ki yok, peki pozisyonu artırmayana dayak yok mu. Dahi olmak mı gerekiyor bunu görmek için. 1,2 mlr TL civarı yp leri vardı. Ben bunların patronu olsam kendimi tutamam tekme tokat girerim, şimdilik çok şanslılar.
Kozal kar tavana mı gidiyor,yoksa BAE onun için mi geldi,asla yatırım tavsiyesi değildir.