Bu gün zarar yazacağız.
Büyük çektik gibi.
Allah sonumuzu hayır eylesin...
Printable View
Petrol de düşüşe eşlik ediyor.
Emtia devrini düşünmek lazım.
Çelik de aşağıda, kömür de...
Bizim çanağın kulpları çoğalıyor. Haklı çıkmak istemiyorum, formasyonun bozulması için acilen 8,20'lerin altında kapanışlara ihtiyacımız var. 8,50'lerin üzerini son 6 ayda 4 defa denemişiz, her seferinde de geri çekilmesi kısa sürüyor.
Açıkçası yukarı kırması için çok da bahaneye ihtiyacımız yok, Soylu-Peker çekişmesi ve olası sonuçları dahil herşey bahane edilebilir, o iş nihayete erse önümüzde Nato toplantısı ve Biden görüşmesi var, Haziran TL açısından sıkıntılı geçecek gibi görünüyor.
8,20'lere ihtiyacımız var diye yazdım ama oranın altına sarkmak için erken seçimden başka bir bahane görmüyorum. Seçim belirsizlik demek ancak aynı zamanda yeni ihtimaller demek, dolara deli gibi ihtiyacımız var, en büyük dolar kaynağı yaz sezonu da beklentilerimiz paralelelinde gitmezse, kaynaklarının bize akması için başka bir neden göremiyorum. İnşaallah gecenin en karanlık anının güneş doğmadan az öncesi olması gibi, bizim de en kötü günlerimiz bunlardır ve güneşin doğuşu fazla uzakta değildir.
https://i.ibb.co/qpv1m3f/tlusd.png
Bazı fonlarda geçerli olan vergi muafiyeti 31 mayıs ta son buluyor, bu sefer süre uzatımı olacak gibi görünmüyor.