arkadaşlar, bilginize ihtiyacım var. NNF'ye 24.01.2022 öğleden önce satış emri vermiştim. 25.01.2022 fon fiyatından hesabıma geçmiş. 24.01.2022 fon fiyatı daha yüksek tabi zarardayım. herhangi bir yanlışlık var mı bu durumda? tşk.
Printable View
arkadaşlar, bilginize ihtiyacım var. NNF'ye 24.01.2022 öğleden önce satış emri vermiştim. 25.01.2022 fon fiyatından hesabıma geçmiş. 24.01.2022 fon fiyatı daha yüksek tabi zarardayım. herhangi bir yanlışlık var mı bu durumda? tşk.
siz 24 ocak 2022 tarihinde öğleden önce satış emri vererek , 25 ocak 2022 tarihinde ilan edilen , 24 ocak 2022 tarihli fönün kapanış değerinden işleminizi gerçekleştirmiş oldunuz. içiniz ferah olsun . selin - boğaziçi - eyüp sabri tuncer - pe-re-ja , önce ele sonra hafifçe yüze ...
Bu arada petrol fiyatı 90 dolara doğru koşar adım gidiyor. Traderlar, aylardır sabırla 90 doları geçmesini bekliyorlarmış ki opsiyonlarını kullanabilsinler. Bu durumda da çok hızlı bir şekilde 100 doları geçiyor, OPEC daha da arz azaltmaya giderse, Libya ve Kazakistan'daki rezerv kullanamama sorunları da düzeltmezse, 120 dolar seviyelerine ulaşıyor ve savaş olasılığı da sürerse dünya neredeyse %0 büyüme (%0.9) trendine giriyor, hisse senedi piyasaları uyuşuklaşıyor, bizim fonlar da öylece kalakalıyor, yuppiii.
Tabi ülkenin durumu daha da acıklı bir hal alacak, o da bonus.
Arkadaşlar merhaba,
Garanti yatırımın çıkardığı Tarım ve Gıda değişken fonu hakkında bilgisi olan var mı?
En çok merak ettiğim doğrudan gıda ürünleri piyasasından mı alıyor fonları? Yani bu fonu alınca buğday ya da Mısır gibi ürünlerin fiyat değişimi fona yansıyor mu?
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/990366 burdan aralik ayi dagilim raporunu inceleyebilirsiniz
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ha bu tzt nin çıkışı gibi düşüşü olmasın ? sakata gelmeyelim ... nasıl böyle topukladı bu