Bence önemli plan yukarıda ki tablo.
Bekleyip göreceğiz
birde ege sökteks o aldığı borç para
ile ne yapıyor.
Printable View
Bence önemli plan yukarıda ki tablo.
Bekleyip göreceğiz
birde ege sökteks o aldığı borç para
ile ne yapıyor.
2021 şubat Eplaa 49
2022 kasım Eplas 23 hemide borsa 3 katı çoğu hisse 10-15 kat artmışken
Bravo kemal zorlu ve saz arkadaşlarına
Yatırımcının parasına bukadar göz dikecek kadar düştünüzmü, yatırımcının ahı arşa dayandı mutlak çıkacaktır sizlerden
Benim dediğin borcu halka açık şirkete yık
İş al kap atma, üretim yap kap atma, 100 milyon iskonto gösterip zarar yaz oh buldun meydanı koş bakalım kz efendi
Ayağın tökezlerse bilki yatırımcının ahındandır
Utanmazlarrrr
Para ! Para ! Para !
Akıl olacak insandaki azıcık edep, adap, ahlak olsun. Akıl olmalı ki insanda ; aynada iskeletini görebilesin ve ölümlüsün ve ne zaman ölüm gelir ve ben artık burada olmam bunu idrak edebilesin.
Hayatın amacı nedir sorusu felsefe konusu değildir bir yaşam sorusudur gerçek anlam gerçeklik barındırır. Hayatın temel analizini yaptığında insan " kendi " gelecek öngörüsünü de yapar. Kendisini bir şirket olarak görür, gidişatına bakar, kalan ömrünü az çok öngörür ve sonuçta mezarlıkta bir köşede kendisine gelecek bulur. Insan oğlu ölümü kendisine hiç yakıştırmıyor ama bu mutlak son herkese ne kadar başından savsanda gelecek.
Peki, akıllı insan ölümden sonraki hayat için hazırlığını azıcık yapar. Tamamen de bu dünyaya uygun yaşamaz. Gidenin geriye veri göndermediği bir hayat var ileride bu mutlak ve gerçek.
Hakkını ha bugün ha yarın alırsın ama er yada geç herkes herkesten hakkını alır. Ya sevabından vererek yada onun yerine cehennemde yanarak AMA mutlaka hakkını aldıklarının hakkını ödersin.
Şaka gibi değil mi ama gerçek.
Buradaki insanların halini görünce "yazık" diyorum ki çok yazık. Bu sadece günahlarını almıyor "ahını da " alıyor.
Umarım bu yatırımcı insanların emeklerini fark edip derhal hatalarından dönerler.
Bilindiği üzere, Şirketimizin üretim kapasitesinin artırılmasına yönelik bazı yatırım projeleri, 3 yıllık teşvik belgesine bağlanmıştı.
08.04.2022 tarih ve 510223 sayılı Yatırım Teşvik Belgesi Eki olan yerli makine ve teçhizat listesinde yer alan kayıtlı teçhizatlara ait olarak; konuya ilişkin yapılan son açıklamadan bugüne kadar 961.722,30 TL'lik makine ve teçhizat alımı gerçekleştirilmiştir.
15.04.2022 tarihli 31810 sayılı Resmi Gazete Madde 11 Geçici Madde 37'ye istinaden, imalat sanayine yönelik yatırım teşvik belgesi sahibi mükelleflere belge kapsamındaki inşaat işlerine ilişkin mal teslimleri ve hizmet ifaları 31.12.2025 tarihine kadar katma değer vergisinden müstesna olması dolayısıyla ; söz konusu proje kapsamında yapılacak inşaat işlerine ilişkin mal tesliminde bulunacak firmaya ibraz edilmek üzere 08.11.2022 tarihli ve 587703 sayılı KDV istisna belgesi T.C. İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı Çakabey İhtisas Vergi Dairesi Müdürlüğü'nden alınmıştır.
Bu kapsamda inşaat işlerine ilişkin olarak (çatı paneli ve aksesuarı) 2.397.138,65 TL'lik yatırım harcaması yapılmıştır.
16.11.2022 ÖDA 2022/19
Bilindiği üzere, Şirketimizin üretim kapasitesinin
artırılmasına yönelik bazı yatırım projeleri, 3 yıllık teşvik belgesine
bağlanmıştı.
08.04.2022 tarih ve 510223 sayılı Yatırım Teşvik Belgesi Eki
olan yerli makine ve teçhizat listesinde yer alan kayıtlı teçhizatlara ait
olarak; konuya ilişkin yapılan son açıklamadan bugüne kadar 961.722,30 TL'lik makine ve teçhizat alımı gerçekleştirilmiştir.
15.04.2022 tarihli 31810 sayılı Resmi Gazete Madde 11 Geçici Madde 37'ye istinaden, imalat sanayine yönelik yatırım teşvik belgesi sahibi mükelleflere belge kapsamındaki inşaat işlerine ilişkin mal teslimleri ve hizmet ifaları 31.12.2025 tarihine kadar katma değer vergisinden müstesna olması dolayısıyla ; söz konusu proje kapsamında yapılacak inşaat işlerine ilişkin mal
tesliminde bulunacak firmaya ibraz edilmek üzere 08.11.2022 tarihli ve 587703
sayılı KDV istisna belgesi T.C. İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı Çakabey İhtisas Vergi Dairesi Müdürlüğü'nden alınmıştır.
Bu kapsamda inşaat işlerine ilişkin olarak (çatı paneli ve aksesuarı) 2.397.138,65 TL'lik yatırım harcaması yapılmıştır.
16.11.2022 ÖDA 2022/19
bence bunlar EGE SÖKTEKS binasına bir şeyler yapıyorlar
ama ne hikmetse KAP a açıklama yapmıyorlar
Kemal Bey çok muhterem bir insandır. Ömrü boyunca insanlara çok iyiliği dokunmuştur. Sayısız aileyi istihdam etmektedir. Kendisini saygıyla selamlıyorum.
Hisse net dünde vardı, bugünde vardır, yarında var olacaktır. Forum yetkililerini saygıyla anıyorum.
Köse Bey bu forumda mükemmel bir emek veriyor kıymetini bilmelisiniz.
Emeklere saygı.