ben de aynı görüşteyim...
bir kere koç grubusu...
Printable View
yarından itibaren deli ralli diyorum..batırım tavsiyesi deeldir:)
sadece döviz bozdurana olıcaksa bu bono borsadan ve tl mevduatlarda bir azalmaya yol açmaz...
fakat dolaylı etksiyle oluşacak doların düşüşü sebeiyle ihracatcı firmaların geliri düşebilir...
bir ikinciside dolar bazında borsamız yukarı çıkacağı için yabancı ekstra bir satış yapabilir...
mesela 1,5 cent borsamız...
gece paket açıklandı dolar düştü 14,50 ye...
bir anda borsamız 1,65 cent olup yabancının satışı için cazip bir rakam olabilir...
Ya arkadaş bir faiz arttırılmaması ( aksine indirildi ) ülkenin bütün ekonomik ayarları bozuldu darmadağın oldu yaaa. Rezillik.. süper bono şimdi de.. Allah akıl fikir versin Diyeceğim ama çok zor çok..artık nerede ne zaman ekonomik anlamda bitmişlikten kaçamayacaklar bilinmez. 2023 te eğer aynı ekonomi yönetimi devam ederse , döviz enflasyon ve cari açık her ne varsa darmadağın olabilir. Piyasa , şuanda bu yönetim nedeniyle zaten artık safra kusa kusa can çekişiyor..
sadece dövüz bozdurana TÜFE+10 olacakmış iyi de bizim millet uyanık bozar dövizi alır bonoyo 69+10=79 faizi çeker eteden krediyi %20 den alır dövizi kor yerine al sana şam şeytanlığı hazine soyulduğu ile kalır :oleyo::oleyo::drunk::drunk: