Aklı ile bu millet dalga geçirte geçirte buralara geldik
Printable View
Aklı ile bu millet dalga geçirte geçirte buralara geldik
Zamanlama harika bence
Araç fiyatları en yüksekteydi.
Sokaklar araçlardan geçilmiyor du.
Gurbetçi arkadaşlar kapıkuleden son hızla giriş yapıyorlardı..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
THY ve Pegasus vergisiz akaryakıt kullanıyor, uçak yakıtına veya uçak biletlerine ufak bir ÖTV gelebilir. Dünyada uygulamalar nasıl bakmak lazım.
Otobüs bilet fiyatları artınca normalde görece ucuz kalan uçağa talep artabilir. Bir günlük yevmiye asgari ücret için bile 500 TL'den az değildir, Doğu'ya otobüs 24 saat filan tutuyor.
Otobüsler büyüdü sonradan 2+1 düzenine geçildi 10 TL fark alınıyordu, 2+2 düzeni de tekrar gündeme gelebilir.
Milyonların nenzile yürüdüğü yerde olur böyle şeyler.
Zengin isen bey paşa derler
Demiş erenimiz.
Tr de ya tarikatın olacak
Yada zengin tarafa bişekilde kapak at.
Cennet cennet bu ülke SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyt den emekli olan 5 milyon duble maaşa döndü hayatından memnun evini kiraya verenin eline maaşından fazla kira geliri geçiyor memnun. Kayıtdışı çalışıp aylık 100 bin kazanıp vergi vermeyen memnun. Ticaret yapıp kredi kartı ile alışveriş hariç fiş kesmeyip vergi kaçıran halinden memnun. Sanayide götürü olup tamirat bakım yapan 50-100 bin kazanan memnun. Faizden kazanan memnun. Borsada voleyi vuran memnun. Sadece benim gibi emekli maaşı ile düğün yapmaya çalışıp 8 yıldır üst baş almayan memnun değildir birde kiracılar.
Bizim araba 2004 model .
Trafikden çekilsin diye alınan bir karar olabilir.
Yıllık harcadığım benzin araba fiyatına denk gelebilir yakın bir zamanda.
Hissediyom,üstüme oynanıyor abi.
Memlekete gitmem istenmiyorda olabilir.
Yaya giderim ama gene giderim haberleri yok.Tanımıyorlar beni.
Benim Bolu belediye başkanımdan neyim eksik .
Yaşım bile en az onun kadar.
Bide 2 paket sigara içmeyeydim.
Yoksa sigarayı bıraktırmak mı amaçları ?
Aklımda 1001 soru var.Deli sorular.
Adam altı aydır seçimi kazanacağım diye bütçenin minakodu sanki bu duruma bugün geldik. Bu sıcakta küçük pet şişe su içsen beş TL. Böyle bir durumda borsada düzeltme olmaz olsa da para kazanan üreten hiç bir şirket ucuz olmaz. Hatta daha çok kazanır. Daha önce olduğu gibi. Borcu olmayan üreten şirketlere bakmak lazım. Kredi faizleri için arka kapıdan bir formül bulunur elbet.
Yok abi
Sen makbul vatandaşsın devleti ali gözünde
Arabayı garaja çekip prim yaptırmıyorsun.
Benzin cigara kullanan vergi ağacısın..
Sık sık ayfonda çekiyorsan SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.