şimdi koyun nereden gelmiştir nereden evrimleşmiştir çakallar nereden kurtlar nereden ?
nuhun gemisinde mavi orkinosta varmıydı falan.
yazardımda gerenk yok :dvr::dvr::dvr:
:drunk::drunk:
Printable View
şimdi koyun nereden gelmiştir nereden evrimleşmiştir çakallar nereden kurtlar nereden ?
nuhun gemisinde mavi orkinosta varmıydı falan.
yazardımda gerenk yok :dvr::dvr::dvr:
kısavade üstad.. dolar topicinde biri vardı. sen bilmezssin viopta da hala yazıyor ama başka topicde :he:
sen bilmezssin... 3,6 dolar tl ken.
boyuna trolluk yapıyordu ozon tabakası.
hergün shortluyordu dolar wc kağıtı olacak.. abd nin borcu çok..abd batacak.. felan. dolar oldu 7 8 . boyuna bam bam.. shortluyor
sonra 17 tale olup ozun delinince .. tevbe ve istifrağ edip vip endese geri döndü :he:
sonra kkmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cilerde eklendi bunlara..
puaaaahahjdhff
yüzyılın icadı naraları.. gözden ışıldak fışkırtanmı dersin. lazerle duvarı delenmi .
:kahkah::kahkah:
reyizin en sevdiğim ve beğendiğim sözü.
-ben çobanım
reyiz üst düzey bir siyasetçi ...
:drunk:
hepinize bol egolar...
adiyoz sançoz.:drunk::drunk:
the day of jackal sezon finalini izlicem..sonra silo.
Türk Silahlı Kuvvetleri Aynel El Arap Kobaniye Girmek üzeymiş.....
Bir arkadaşlar bana gönderdi.... doğru mu acaba....
''SÜTÜNÜ DÖKEN KEDİ YERE BAKAR''
Rezil olmuşsun.Bana ;''seni SPK YA şikayet edeceğim,hisse pazarlıyorsun'' demiştin.
O hisse 45 gün önce 44 iken burada telaffuz etmişim.Şimdi aktif 59.10 da... %33 ralli yapmış.
HALA milletin aklıyla alay eden(milleti saçma kıvırmalarla kandıracağına inandığı için kendi saflığını gösterir),ÇEVİR KAZI ,YANMASIN olayı...Bak o dediğim yatayda ,rahatlıkla 1 milyon alış yapılabilirdi.
Bu da buradakilerin bir hisseye ayıracağı para olarak iyi rakamdır(ortalama 8-10 tane hisseden oluşan portföy)
Bari,SUS OLAYI hatırlatma..Ben bile (seni düşündüğüm için) bu zamana kadar artık bahsetmiyordum.
PEMBE alan içinde 1-2 milyon alış rahatlıkla yapılırdı..
https://i.hizliresim.com/3o2c1r7.PNG
Yan tahtalarda kademeli,3-4 güne yayılan alış yapıp,ÇALI DİBİNDE SAKLANMAK LAZIM.
Hisse, rallinin sonunda genelde tavan yapar.İşte o zaman istediğin kadar lotu tek kademede ver.