Originally Posted by
akrep4401
teknik son kazle günlükte 11.80-11,17-11 ilk destek güçli ama en güçlü desteği 11 haftalıkta ise buralar son destek 11,40 ve güçlü destek 11 gel artık orayada sende rahatla bizde aylıkta 10,86 fibo 50 seviyesi ne pis bir tahtacısın sen nefret uyandırdın yeminle bu arada sayın melih beyin 2019 dan beri yazılarına baktım benim düşündüğüm herşeyi dile getirmiş yalnız şu durumda var yaaa 2019 dan beri hisse yüzde yüz yapmış görünüyor ama bence bu enflasyon ve bu dolar karşısında bence çok büyük bir artış yaşamamış birçok iyi bilançolu şirketlerle kıyaslıyorum ciddi bir yükselmeden ziyade vasat bir yükselme harbi burda uzun vade bekleyenleri tebrik ediyorum dile kolay 2 yıl bitmiş 3. yıldan gün alıyorlar doğru dürüst temettüde vermemiş çaycı yatacak yerin yok röportajını okudum herşeyi ben bilirim modunda benim sayemde sarkuysan buralara geldi modunda bu adam tipleri hissede kolay para kazandırmaz ama yeterince topladığında ise sür sürebildiğin yere bu arada sabah tahtayı izledim klasik hareket açılışta 12,40 kadar küçük lotlarla yukarı sür satıcı kısmına küçük küçük lot koy 5000 lot 15 kademe nerdeyse kaldıracak seviyeye getir desteğe 12,06 25k 12 ye 30k lot koy belli 12 ye getireceği artık yaptığın tahta hareketleri o kadar komikki midemi bulandırıyor burdan ani bir satışla da devre kestir samimi söylüyorum midem bulandı bu kadar iğrenç hareketler yüzünden ama dediğim gibi al satla senden birşeyler tırtıklayabilirim ama ben 200-300 lira için gelmedim buraya e300 için buraya geldim