Yüksek kâr lılığa kandık aldık,
Şimdi zararla çıkıyoruz...
Kalanlara bol şanş
Zirâ bu havada şans tan başka beklenti kalmadı elimizde....
Ytd....
Printable View
Yüksek kâr lılığa kandık aldık,
Şimdi zararla çıkıyoruz...
Kalanlara bol şanş
Zirâ bu havada şans tan başka beklenti kalmadı elimizde....
Ytd....
S&P nin not indirimi sonrasi 2009 daki kredi notumuza geri donduk. S&P ye gore yatirim yapilabilir seviyenin 3 kademe altindayiz maalesef...
bu günkü düşüşleri ona bağlıyorum...
Bu hissede yabancı yok neden çok düştü.
not indirimi fiyatlandı...
Fed faiz oranlarını değiştirmedi ...
yarın yön yukarı...
12-13 Haziran da fedin faiz artıracağı kesin gibi...
borçları yapılandırdı..kasasında parada var.
hisse fiyatı şirketin gerçek değerini yansıtmıyorsa hisse geri alımı yapsınlar...
bu tahtanın içine eden yönetimin düzeltmekte görevi...
hisse fiyatı bizi ilgilendirmiyor diyemezler.
endeks çok kötü sebep olsun yada olmasın hiç farketmiyor adamlar veriyor, yarında Tarım Dışı İstihdam bizim için kötü gelirse seyreyle gümbürtüyü dow yine düşüyor dolar sürekli gelişmekte olan ülke para birimlerine göre değer kazanıyor Tahta yapıcı olsan böyle pis bir ortamda kağıdı yukarıya çekmeye çalışır mıydın? Kesinlikle hayır nede olsa bu havada ky mal alacak cesaret olmaz ancak satarız bırakırdım kendi haline düştükçe toplarım aynen şu anda ortam bu Allah sonumuzu hayreylesin pek hayırlı görünmüyor ama inşallah öyle olur.
herkes yazmış bende ıkı kelam edeyım dedım işte umarım yarın cuma namazı esnasında bılanco acıklanır 14.55 de 1.50 cıvarı olmasını tahmın edıyorum bakalım ne olacak ınanın bende cok heyacan yarattı yarın ogle arası kesınlıkle yatırım tavsıyesı degıldır